Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 feletti alkalmi partner 15 év alatt sok?
31 és igen az első kérdés mutat vmit. Azonban az itt íroknak már a 30 is sok lenne szóval akkor most hogy 30 vagy 100 már tök mindegy :) Nem kívánok vitába szállni :) De azt írta itt valaki hogy sokan írtak 100 felett itt. Legyen kedves számolja össze a 40 kommetet. Alíg páran írtak bármit is. Szóval eléggé erős megint 3-4 ember válaszára építve eldönteni valamit, hogy úgy van vagy sincs.
PONT EZ A FÜGGETLEN megítélés hiányzik a kommentekből és pont ezért nem kívánok érdemben többet mondani. Ha értitek mire gondolok értitek. Ha nem akkor meg nem nálam a hiba.
Sok a 100 igen. De értelmesen levezettem az okokat. Normális hangnemben :) A többit mindenki maga teszi hozzá vagy veszi el. Egyébként biztos vagyok benne hogy 40 kommentet kb 7 ember hozta össze. Köszönöm a válaszokat.
Engedjük el az előítéleteket mert nem 6 ember válasza adja meg a választ.
Én megértelek titeket, nem itéllek el, ne gondold ezt. Ettől függetlenül kitartok a véleményem mellett. Nem, sajnos nem értem mire gondolsz. És miért nem ismered el, hogy mások az arányok a homo és a heteroszexuálisok között szexpartner szám terén? Ennek biztosan valami önbecsülési okai lehetnek akár homo akár hetero valaki. A melegeket sokkal több bántás, frusztráció érheti, sokan utálják magukat, nem tudják magukat elfogadni. A partnerhajszolás egy ilyen tényező tök mindegy, hogy melegek vagy heterok az illetők. Összeszámoltam, én 8-at számoltam, akik azt állították, hogy a partnereik száma 100 feletti. Ebből szerintem érkeztek troll válaszok is, akik szerintem csak a melegeket akarják lejáratni. Nem kell elsiklani afelett, hogy azon válaszolók száma is magas volt, akik 50-100 közötti partnert írtak. Heteroknál a legmagasabb szám 31 volt, az is nő volt és azt is ler-bancozták emiatt, pedig szerintem nem vészesen sok.
"Azonban az itt íroknak már a 30 is sok lenne szóval akkor most hogy 30 vagy 100 már tök mindegy "
Az lmbtq közösség megitélése szempontjából nem tök mindegy. A 100 még mindig többszöröse a 30-nak.
A két véglet melegeknél. Valaki mindenről hazudik, egymásnak hazudnak a melegek és így ismerkednek és csak "az" a lényeg. Vagy valaki egyszerűen emiatt nem mer ismerkedni és úgy fog meghalni, hogy nem szerzett semmilyen tapasztalatot mert beleunt a kamusokba, meg azokba, akiknek csak arra kell, hogy az állati ösztöneit rajta keresztül elégítse ki. Van egy harmadik réteg, aki megtalálta a boldogságot, ők szerencsések.
Szóval kicsit eltévedtél, 29 komment érkezett arra a kérdésre nem pedig 40. Te bezzeg kijavítottál, hogy 31 helyett 30-ít írtam.
29-ből 8 írt 100 partner feletti választ, ami kvázi a válaszok 1/3-a. Ez az arány némileg megbotránkoztató.
45-ös mint az oviban? Felnőtt emberként úgy viselkedni. Tényleg nem is értem minek reagált a kérdező. Felesleges. Amit írt nagyon jól írja. Egyetértek vele.
A 44-es meg zseniális. A melegekről alkotott kész diplomamunkájával. Ilyen buta és korlátolt emberek miatt nem mondom el én se senkinek. Állati ösztön, meg társai. FÉRFIAK! Az hogy nem a gyakorin vannak azok a heterók akik szintén gyakran szexelnek tudatosan vagy mert úgy alakul, az nem jelent semmit.
Nem mondom, valóban talán a melegek egy csoportja szabadabb életet él, de akkor hogy is van az hogy HETERÓ swinger klubbok vannak? Akkor ott is mindenki meleg? Sorolhatnék még csak egyszerűen az van ahogy írtam. Csak fekete vagy fehér nálatok a képlet. Ezért felesleges érvelni is mert a teljes meleg társadalomra butítasz le mindent. Szándékosan teszem én is a válaszomba, hogy érezd mennyire igazságtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!