Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 100 feletti alkalmi partner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100 feletti alkalmi partner 15 év alatt sok?

Figyelt kérdés
Évi kb 8-10 alkalmi tuti volt. Hisz nyáron néha heti 2 is. Nem azért mert akartam, hanem mert a többség 2-3 tali után nem ért rá, azaz újra vágyott. Leírva olyan kemény, de kétlem, hogy egyedüli aktív vagyok, aki így van. Max nem vallja be a többség.
2020. júl. 12. 10:31
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Jogos. Talán én is elvetettem a súlyt. Azonban nem értek egyet veled. Ja és volt 1 db 8 hónapos és 2 db 5 hónapos kapcsolatom. Az egyik külföldre ment dolgozni. A másikkal éreztük hogy már nem érdekes egymásnak a másik. A harmadikkal meg vhogy meghalt a kapcsolat. Szóval nem, nem csak alkalmi volt. Ja és több srác is volt akivel 2-3 tali után volt szex. Szóval ezeket válaszként még ;)
2020. júl. 12. 20:05
 22/47 anonim ***** válasza:
85%

19-21. Hihetetlen hogy ennyire nem tudsz tükröt tartani magad elé, csak bebeszéled magadnak, hogy ez így normális, amikor nagyon nem az.

Látszik hogy az emberek mindent, de mindent képesek megideologizálni hogy ők biztos jól csinálnak mindent az életben. Hihetetlen vagy. Egy élő példa.

2020. júl. 13. 00:17
 23/47 anonim ***** válasza:
7%

7-es válasz a kérdezőtől:

Egy ilyen témában miért fontos a testiség?

Az, hogy hány partnerem volt eddig? 5! 2 komoly kapcsolat és 3 egyéjszakás. 23 évesen.

Ja és nem mellesleg mind az öt az ellenkező nememből származott. Mert hetero vagyok. Na most meglepődtèl mi?

100 partner az akkor is sok lenne ha hetero lennél és így is hogy meleg vagy..

Bár az egész kamuszagúnak tűnik, mert egy nő nem tudná szerintem lefeküdni egy pasiva...

Mindenesetre ha nem kamu akkor is beteges és kirívó és a az lmbtq közösségre vet rossz fényt. Mert állítólag küzdetek az egyenlő bánásmódèrt, de akkor ahhoz méltóan is kellene viselkedni. De neked speciel csak a testiség számít es, hogy minél több skalpot begyűjts... Na ilyen embernek biztos nem engednem, hogy házasodjon úgysem tisztelned a szentséget... Gyermekét meg végképp nem adnék..

Kérem ezen senki ne sértődjön meg! Nem általánosítás!

2020. júl. 13. 00:31
 24/47 anonim ***** válasza:
79%
Nekem egy év alatt van annyi.
2020. júl. 13. 01:36
 25/47 A kérdező kommentje:

23-as ne haragudj, de aki 1 ember alapján ítél meg egy közösséget az ugye magáról mond véleményt.

Amikor egy heteró pasi hetente szed fel a buliba 1-2 csajt akkor ő Casanova. Ha nő dug sok pasival akkor ő máris könnyűvérű.

És ha egy meleg akkor meg a meleg közösség szégyene. Úgy gondolom nem egyenlő a mérce... Plusz továbbra se értetted meg a lényeget.

22-es

Talán igazad van. Bár az a bajom csak a válaszoddal most is, hogy vagy fehér vagy fekete. Ez a kettő opció van csak. Meg se próbálsz belenézni a dolog részleteibe:(

Hol írtam, hogy normális? Azt írtam, hogy így alakult. Nem én akartam... Nem én döntöttem így, hogy eltűnök....

24-es nagyon nem jó szerintem kamu kommentekkel hergelni a népet :( De mindegy mert láthatóan csak 2 verzió fut náluk :(

2020. júl. 13. 10:45
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadás. Ez mindenre vonatkozó szó. Ezt várja mindenki. A meleg a heteró a szűz és mind. Mégis itt ítélkeztek a másik felett. Milyen jogon? Azért mert szerintetek nem jó? Nem ismeritek az életüket csak 1 darabját. De amúgy persze elfogadom hogy más a véleményetek, de azt nem hogy a véleményetek mellé messzemenő következtetéseket és általánosításokat raktok.

Sok a 100? Apám bátyja egy igazi macsó volt fiatalon. Ha elmentünk nyaralni minden nap simán befűzött egy nőt. Akkor ő ezért rossz ember? Nem hiszem. Szerintem semmi közünk hozzá, hogyan él a másik addig míg az nincs ránk kihatással. Nem hiszem, hogy rá van írva bárkire, hogy hány pasival volt. Egyenlő bánásmód :D Elég keményen összemos itt egy-egy ember bizonyos dolgokat. Írok privátot is kíváncsi vagyok vissza fog-e írni.

2020. júl. 13. 12:41
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

23! Én meleg vagyok, de nagyjából egyetértek veled.

A melegek saját magukat járatják le. Ők sem úgy tekintenek saját magukra, mint a hetero embertársaikra. Legtöbbüknek természetes, hogy sok partnerük van és így érzik jól magukat, amivel nincs is semmi baj. Vannak szép kapcsolatok, de azok nagyon ritkák. Náluk már alap a "nyitott kapcsolat" kifejezés vagy harmadik bevonása stb. Ha felteszel ide egy kérdést, itt azért mernek az emberek őszintén válaszolni és ők állítják ezt, feketén fehéren, hogy elköteleződni nem tudnak, legalábbis csak egy ideig. A HIV fertőzöttek száma sem azért magasabb, mert a melegek betegsége, nyilván ez hülyeség. Egyszerűen az az oka, hogy egy átlagos melegnek sokkal több partnere van, mint egy átlagos heteronak. Ez az objektív igazság. Bár nem értem, hogy miért ilyenek, de ilyenek. Természetesen nem mondom, hogy mind ilyen, de ha egy csoport nagytöbbségére igaz valami, ott már lehet általánosítani. Nem értem, ha kimondják az igazságot, azon miért kell besértődni. Nagy részük ilyen és kész. Nyilván heteroban is vannak ilyenek, aminek a megítélése viszont szubjektív. Szerintem nincs különbség, ha egy hetero vagy meleg él ilyen életet vagy férfi vagy nő. Ennek a megitélése szubjektív. Valaki csak legyint, hogy nem sok a 100, valaki viszont nem tud azonosulni vele. Párkapcsolatba nem tudnék megbízni olyanban, akinek ennyi kapcsolata volt. Nem értem, miért csodálkoznak rajta, hogy megítéli őket a társadalom, ha egyszerűen van igazság alapja.

2020. júl. 13. 13:17
 28/47 A kérdező kommentje:
Én nem sértődtem meg. Szerintem legalábbis. Azt tettem szóvá, hogy úgy tesz valaki kijelentést, hogy a hátterét nem ismeri. De az érdekelt másoknak mennyi van. Nem pedig az, hogy egyesek szerint ezért én milyen ember vagyok. Főleg nem azt, hogy milyen jogon harcolnak a melegek azonos jogokért. Szóval szerintem picit keveredtek itt dolgok és te az egyik mondatom rakod a másikhoz, holott másra szól. Eldöntöttétek, hogy én akartam így és én tettem ezért hogy így legyen. Na ez ami ellen szót emeltem. Mert úgy ítélkezni nem egy rendes dolog, hogy nem érted miért történt. De jogos én jöttem a pofonért a kérdésemmel aminek a lényeg nem ért át úgy tűnik.
2020. júl. 13. 13:27
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

" De az érdekelt másoknak mennyi van. Nem pedig az, hogy egyesek szerint ezért én milyen ember vagyok. "

Azt kérdezted, hogy szerintünk sok-e. Egyszavas válaszokat vártál ezek szerint, hogy sok, vagy nem? Azt gondoltam, hogy érdekel az emberek véleménye, hogy miért gondolják úgy, ahogy. Felőlem úgy élsz ahogy akarsz, félre ne érts, felőlem 500 partnered is lehet, csak azt ne állítsd, hogy fegyvert tartottak a fejedhez. Olyan nincs, hogy 100+ embert félreismerj, illetve -3-at, aki ebből komoly kapcsolat volt.:D

2020. júl. 13. 13:35
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként megsértődtél, hogy ne savazzam a melegeket, holott csak az igazságot mondtam.
2020. júl. 13. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!