Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 feletti alkalmi partner 15 év alatt sok?
Figyelt kérdés
Évi kb 8-10 alkalmi tuti volt. Hisz nyáron néha heti 2 is. Nem azért mert akartam, hanem mert a többség 2-3 tali után nem ért rá, azaz újra vágyott. Leírva olyan kemény, de kétlem, hogy egyedüli aktív vagyok, aki így van. Max nem vallja be a többség.2020. júl. 12. 10:31
1/47 anonim válasza:
Szerintem így ahogy lebontottad nem sok. 18 évesen talán sok lenne de gondolom nem 3 évesen kezdted. :D
2/47 anonim válasza:
Mikor kezdted? Amúgy kimondva valóban sok, de ha belegondolok gimis koromba heti 1 talim volt simán. És azokból mindig volt szex is. Aztán ahogy írod eltűntek és így új meg új srácok jöttek. Csak a facen van 20 srác az ismerőseim között akiket megdugtam.
3/47 anonim válasza:
Nekem az elmúlt hónapban volt 3, évre lehet kijön a 20-25, szóval nem hiszem hogy csak te vagy így vele.
4/47 A kérdező kommentje:
Nektek mennyi? Hány évesek vagytok? Aktív vagy passzív vagy?
Amit hozzátennék, hogy rendszeresen jártam szűrésre és járok. Annak ellenére hogy védekezek mégis bennem van, hogy menjünk csak el. Illetve alapvetően szeretném ha lenne fix.
2020. júl. 12. 10:43
5/47 anonim válasza:
Én passzív vagyok. Nekem ez sokan tűnik. De nyilván mindenki más. Én szeretem az érzelmeket is hozzá. Sose akartam alkalmizni. Aztán tessék. Eddig volt 1 valakivel 2x és ennyi.
6/47 anonim válasza:
Szinte biztos hogy HIV vagy... szerintem mind a 101-etek csináltasson tesztet...
7/47 A kérdező kommentje:
Istenem! Olvass ne csak írj. Járok szűrésre és mellesleg VÉDEKEZEK mindig. De kérlek kedves 6-os írd meg te hány éves vagy? Hány sráccal voltál? Jól nézel ki? (Ezekre tényleg kíváncsi vagyok)
2020. júl. 12. 13:52
8/47 anonim válasza:
Van aki el se tud képzelni egy alkalmit. Főleg a passzívak.
Azonban aki fiatal és nem csak nézelődik, hanem mer élni. Sőt ki is néz valahogy az simán hasonló számokkal rendelkezik. Kimondva nagyon gáz. Sőt! Ezért kamuzik mindenki erről. Azonban a realitás ez szerintem. Nem mindenkinél, de Pesten simán.
Na és hogy beteg-e? Nos az jó kérdés. Az hogy jár szűrésre az ember, az jó dolog. Alap kéne legyen. Ismerek olyat aki 8 pasival volt. És úgy lett AIDS-es. Szóval nem mérvadó a szám, ha nem figyelsz.
9/47 anonim válasza:
Én szerintem sok, bár ez nyilván szubjektív. A melegek nagy része szerintem nem találja soknak. Nekem eddig 0 volt és úgy gondolom, hogy olyan 25 felett már sok. Én annyira nem igénylem a szexet, de nem, nem azért mert csúnya vagyok, nem nézek ki rosszul. Azzal nem értek egyet, hogy abban nyilvánul meg, hogy ki mennyire "mer élni", hogy kinek hány partnere volt. Lehetséges, hogy van olyan, hogy valakinek van olyan időszaka, hogy jobban igényli, jobban "mer élni", így abban az időszakban több partnere volt, de aki évekig ilyen éveket él, hogy havonta, sőt hetente váltogatja a partnereit, avval nem tudok mit kezdeni. Ami még gyalázatosabb, hogy a melegek nagy része hazudik a számokról, nem értem miért kell hazudni csak azért, hogy hazugsággal megkaphasson valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!