Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 feletti alkalmi partner 15 év alatt sok?
Akik azt mondták, hogy az a hetero 23-as egy ember alapján ítélkezik...Nos találtam itt egy kérdést közben...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Azért ez így tényleg azt a képet mutatja, hogy ebben az irányzatban nagyon alap és elfogadott a 100+, ami azért elég elszomorító! Azt gondolná egy ember, hogy aki meleg az ugyan úgy gondolkozik és nem csap át a szex megszállottjává...
Hát akkor kevernek itt, mint mondtam. Ez az "összemosás" gondolom a hetero hozzászólónak szólt, hát világosan kell fogalmazni, mert nem értettem miért nekem írják, mert én csak igazságot írtam és ti mostok össze minket.
Nem kell itt úgy viselkedni, mint az óvodába, hogy mutogatnak a másikra, hogy te is csúnya vagy. Attól, hogy a heterok is csinálják, attól még káros és náluk kevesebb az ilyen ettől függetlenül. Ha cigizek, az megfelelő érv, hogy a másik is szívja, ezért nyugodtan szennyezhetem a környezetem? Nyilván attól, hogy valakinek mondjuk 150 partnere volt nem árt vele másnak közvetlenül, de az lmbtq tagok megitélésére nem vet jó fényt. Pl a HIV-re hivatkozva a homofóbok előszeretettel mondják, hogy ez a melegek betegsége, aki egy kicsit is jártas a témában az tudja, hogy miért magasabb, többszöröse ez a melegeknél. Hát emiatt. Ezáltal nagyon sok melegnek veszik el a kedvüket az ismerkedéstől, mert pl félnek a betegségtől.
Itt egy hasonló kérdés hetero témakörben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
A legmagasabb szám, amit mondtak 30 és eléggé reprezentatív, mivel elég sokan válaszoltak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!