Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 100 feletti alkalmi partner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100 feletti alkalmi partner 15 év alatt sok?

Figyelt kérdés
Évi kb 8-10 alkalmi tuti volt. Hisz nyáron néha heti 2 is. Nem azért mert akartam, hanem mert a többség 2-3 tali után nem ért rá, azaz újra vágyott. Leírva olyan kemény, de kétlem, hogy egyedüli aktív vagyok, aki így van. Max nem vallja be a többség.
2020. júl. 12. 10:31
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik nem érted mi a baj a mondataiddal.:( Pedig szerintem elismertem egy csomó dolgot és kiálltam csomó dolog mellett de te szándékosan összemosod. Egyszerűsítek. Többet nem reagálok mert felesleges úgy vitázni ha nem azonos a partner atéren, hogy függetlenítse a dolgokat. Én megtettem. Elismertem, hogy talán én jöttem a pofonért, de levezettem sok dolgot mellé. Szóval köszönöm hogy írtatok :) Hagyom a többi választ érkezni mert nincs mit hozzá tennem és felesleges is. Aki ítélkezni és általánosítani akar tegye. Ez pont olyan mint a feka v cigány kérdés. A rossz példát egészébe szabjuk ki rájuk. Mint ahogy minden ukrán maffiozó és még sorolhatnám. Az efajta megközelítést meg úgy se egy pár értelmes sor fogja megváltoztatni hisz értelmes ember nem ítélkezik így.
2020. júl. 13. 13:52
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is abba kellene fejezni, ezt az itélkezős dumát viszont egyszerűen nem értem. Én nem itélkeztem, de neked ez rögeszméd.. Azt mondtam a nagy részük ilyen, de attól, hogy ilyenek még nem rosszak csak mások, mint a heterok.
2020. júl. 13. 14:03
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Én értem mire gondol. És valóban jogosak az érvei és valóban mindent mindennel összemostok. Nekem 28 évesen kb 30 partnerem volt és nem gondolom, hogy sok de azt se hogy kevés. Közbe a hetero legjobb barátnőmnek kb havonta van új pasija mert minden pasi elcseszi. Megjegyzem pl olyanokkal hogy félre dug. Szóval lehet hogy mégse olyan meleg szokás ez hanem FÉRFI szokás. De jó döntés hogy nem reagál a kedved kérdező többet. Pacsi neki.
2020. júl. 13. 14:17
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy mindent mindennel összemostok? Miért lenne így? Egyszerűen nem értem.
2020. júl. 13. 16:20
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Erről beszél, hogy nem érted és ezért mosol össze dolgokat.
2020. júl. 14. 09:47
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy akkor.:( Azt kérdeztem, hogy konkrétan mire gondol, mit mosok össze mivel. Érteni akarom, de mégsem értem.
2020. júl. 14. 16:28
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Akik azt mondták, hogy az a hetero 23-as egy ember alapján ítélkezik...Nos találtam itt egy kérdést közben...

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Azért ez így tényleg azt a képet mutatja, hogy ebben az irányzatban nagyon alap és elfogadott a 100+, ami azért elég elszomorító! Azt gondolná egy ember, hogy aki meleg az ugyan úgy gondolkozik és nem csap át a szex megszállottjává...

2020. júl. 15. 07:05
 38/47 A kérdező kommentje:
Perki kérlek a válaszokat olvasd át. Sok 10 alatti szám volt benne. Plusz ha már keresel, akkor dobj be ide egy heteró kérdést is erről. Hisz úgy lehet igazságosan hasonlítani :)
2020. júl. 15. 09:16
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor kevernek itt, mint mondtam. Ez az "összemosás" gondolom a hetero hozzászólónak szólt, hát világosan kell fogalmazni, mert nem értettem miért nekem írják, mert én csak igazságot írtam és ti mostok össze minket.

Nem kell itt úgy viselkedni, mint az óvodába, hogy mutogatnak a másikra, hogy te is csúnya vagy. Attól, hogy a heterok is csinálják, attól még káros és náluk kevesebb az ilyen ettől függetlenül. Ha cigizek, az megfelelő érv, hogy a másik is szívja, ezért nyugodtan szennyezhetem a környezetem? Nyilván attól, hogy valakinek mondjuk 150 partnere volt nem árt vele másnak közvetlenül, de az lmbtq tagok megitélésére nem vet jó fényt. Pl a HIV-re hivatkozva a homofóbok előszeretettel mondják, hogy ez a melegek betegsége, aki egy kicsit is jártas a témában az tudja, hogy miért magasabb, többszöröse ez a melegeknél. Hát emiatt. Ezáltal nagyon sok melegnek veszik el a kedvüket az ismerkedéstől, mert pl félnek a betegségtől.

2020. júl. 15. 12:57
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy hasonló kérdés hetero témakörben.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

A legmagasabb szám, amit mondtak 30 és eléggé reprezentatív, mivel elég sokan válaszoltak.:)

2020. júl. 15. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!