Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 feletti alkalmi partner 15 év alatt sok?
Nekem 6 év alatt volt olyan 25 és ezt is iszonyú soknak tartom a lelki egészségem szempontjából.
26/F
A 9-es és egyben 10-es kommentelő nem olvasott helyesen, cserébe szépen ítélkezik.
NEM váltogattam. Így alakult. Hidd el én is a fix szexhavert vagy kapcsolatot kerestem és keresem. De ha eltűnik vki akkor keresel újat.
A melegeket savazod itt nagyba úgy hogy 0 tapasztalatod van. Picit olyan mint véleményezni egy kaját kóstolás nélkül.
Szóval mielőtt ítélkezel olvass. Nem én váltogattam partnert. Egyszerűen nem jött össze azokkal akikkel voltam. Erre te kiforgatod hogy biztos én vagyok a beteg mert nem adom fel és keresem... Nem bántásból írom, de az igazságtalanságot nem vagyok hajlandó benyelni. Mert ha buliban naponta szednék fel vkit akkor igazat adnék. Gondoltam megmutatom a másik oldalról is a dolgot. Ja és hogy hazudnak a melegek? Mert a heterók nem? Ne a melegeket savazd már. Ember és nem pedig nemiidentitás függő ki hazudik...
13.
11-es vagyok. Nem "így alakult". Mindkettőnknek a maga döntése volt, hogy ilyen sok emberrel dugtunk. Bármikor megtehettük volna, hogy azt mondjuk most nem csak farkunk irányít, hanem most nem fogok kefélni a 42. emberrel, mert ez már sok.
Abszolút rajtad múlik, hogy mennyinél hagyod abba. Aki dagadt, mert állandóan zabál, az ugyanez. Mi a szexszel vagyunk/voltunk így. Nem tudtuk hol az elég és hogy nem ez a legfontosabb dolog a világon és hogy nem kellene mindig menni a farkunk után. Ez megint csak egy példa, de ha annyira komolyat akartál volna, akkor nem fekszel le mindenkivel az első találkozáskor. A melegek közt is létezik ilyen.
40 éves vagyok
És később kezdtem a szexuális életem kibontakozását 27évesen.
Nekem is Kb100 partnerem volt
Kerestem az igazit soha nem a kaland volt a lényeg, de a passzív srácok pucsítva vártak
És mindíg azzal jöttek hogy előbb a kémia, meg is adtam nekik ami jó volt, de csak utána kezdünk el ismerkedni
Nálam utána sokan kipotyogtak a szűrőn. De a fele banda kamuzta hogy nincs senkije utána mégiscsak kiderült hogy nős, , pasija, barátnője van vagy nem akar kapcsolatot csak dug@st.
9-es és 10-es vagyok. Amióta kommenteltem még nem írtam, szerintem összekever néhányotok egy másik válaszolóval. Akkor most reagálni fogok több kommentre is.
"NEM váltogattam. Így alakult. Hidd el én is a fix szexhavert vagy kapcsolatot kerestem és keresem. De ha eltűnik vki akkor keresel újat."
Én nem itélkeztem, mindenki úgy cselekszik, ahogyan szeretne, hogyha másnak nem árt vele. Hogy-hogy így alakult egyébként? Szerintem előfordulhat, hogy valakit félreismersz, lelép, nem vagytok összeillők. Azt nem hiszem el, hogy 100-ból 100 ember ilyen. Nem vitatkozni szeretnék, de ezt akkor sem tudom elhinni. Te hamar odaadtad magadat ezeknek az embereknek, mert olyan nem létezik, hogy 100 embert félreismerj ennyire. Neked is csak a szex volt a fontos, ha a belső valamennyire is fontos lett volna, akkor nem jártál volna így. Ha valamennyire is fontos lett volna, akkor megtaláltad volna azt, akit keresel, akár egy párt, akár egy tartós szexkapcsolatot. Nem itélkeztem, a szubjektív véleményemet mondtam el a kérdésre válaszolva, ami neked nem tetszik.
"A melegeket savazod itt nagyba úgy hogy 0 tapasztalatod van. Picit olyan mint véleményezni egy kaját kóstolás nélkül."
Egyáltalán nem olyan. Nem kell ahhoz szexuális tapasztalat, hogy kialakuljon egy kép. A melegek nagy része ilyen és ezzel az is egyet ért, akinek sok partnere volt. Te is arra panaszkodsz, hogy a nagy részük szex után lelép, járnak pasiról pasira, ahogyan te is, nem jött össze eggyel, jön a következő és a következő. Felteheted a kérdést: Veled van a baj, vagy a meleg társadalommal?
" És jogos, hogy 0 tapasztalattal 25 évesen megint csak gáz fikázni. 25 évesen szűznek lenni mármár fura."
Honnan veszed, hogy 25 vagyok, ki mondott ilyet? Más kommentelővel kevertél össze? Amúgy nem találtál messze, 23 vagyok és nem vagyok attól fura, hogy nincs még tapasztalatom, sőt szerintem értékes vagyok emiatt. Ha 30 évesen sem lesz senki, engem az sem fog érdekelni, mert se több se kevesebb nem leszek miatta. Nem igaz, hogy nem éltem közösségbe és nem voltam elcseszve. Nem én vagyok, aki itélkezik. Vannak olyan emberek, akiknek nem a szex az elsődleges az életében és ezzel nincs semmi baj úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!