Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 50 feletti aktívaknak bejönnek a 40-esek is vagy csak max. A huszonéveseké a világ?
Figyelt kérdés
aktív, passzív, meleg, óvszer, anál, partner,társ, szopás, randi, bugyi2018. jan. 28. 18:31
1/8 anonim válasza:
Én 60 vagyok ha jól néz ki a 40-es akkor bejön
2/8 anonim válasza:
Aradszki Laci már rég megénekelte, nem csak a húsz éveseké a világ...
3/8 anonim válasza:
én kedvelem főleg ha jó szőrös a farka
4/8 anonim válasza:
60+ bi vagyok. Nálam nem a kor számít, hanem a kinézet. Legyen a másikban valami, ami megfog.
Ezelőtt bő 10 évvel egy 70+-ban levő férfivel voltam. Nem nézett ki annyinak, és csak a végén árulta el a korát. Utána m
5/8 anonim válasza:
#4 vagyok.
Utána még többször találkoztunk, és minden alkalommal jó volt vele a szex.
6/8 anonim válasza:
Dehogyis. Én pl korombeliekkel ismerkedem + - 10 év
7/8 anonim válasza:
46F
Nekem nem számitana , hogy milyen idős a partner, ha áll a farka.
Egyszer ki szeretném probálni mindenképpen, hogy milyen érzés lecumizni egy pasit és lehet akár 40-es.
8/8 -remete- válasza:
Nekem az az ideálom aki nem egy pocakos igénytelen pl kopaszodik akkor ne hagyja már meg borotválja le. Igazitsa a szörzetét. Az is csak bla bla duma hogy korosodik az ember kötelezően el kell hgynia magát. 50 felet is lehet nyuhodtan sportolni ésszel. Pláne ha valmi sportosabbra írnak rá ismerkedés céljából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!