Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a melegség veleszületett dolog, vagy külső hatásra válik valaki azzá ?
Kedves kérdező! Még mindig #7 vagyok. :D Kicsit elvitt a vita, és nem válaszoltam a kérdésedre. :D
Azt gondolom, a fentiek tükrében, még ha nem is a legszebben fejtettem ki, akkor is talán alappal, hogy a szocializációnak van szerepe a párválasztásban, de nincs, vagy legalábbis nem ilyen mélyen van szerepe a szexuális tárgyválasztásban.
Olyan hosszmetszeti tényezők, mint mondjuk egy elutasító szülő stb., ezek nyilván hatással vannak elég sok területére az életének, azt gondolom, magára a párkapcsolatra is. De hogy ennek bármilyen hatása lenne arra, hogy most fiú vagy lány... Az szerintem nem helytálló feltevés. :)
Olyan jó lenne, ha 100 %-os elfogadás lenne a társadalomban a melegséget illetően.
Ez utópia ?
Sok híres ember volt egyébként, aki meleg volt, és ott se az identitását nézi az ember, hanem amit alkotott.
Olyan jó lenne egy olyan világ, ahol 100 %-os elfogadás, 100 %-os tolerancia van, és nem ítélünk el valakit csupán bőrszíne, szexuális hovatartozása, vallása stb.. miatt
Egy olyan világ az utópiám, ahol 0 gyűlölet, 0 megbélyegzés, 0 kirekesztés van.
Sajnos szomorú vagyok, hogy ez így nem igen fog megvalósulni.
A melegség senkinek sem a hobbija .
Még csak a szüleit sem kérte meg,ilyenre csinálják.
A melegek,ahogy a szemük színén ,ujj lenyomatukon sem tudnak változtatni,úgy ezen sem. A viselkedés viszont rajtuk múlik.
Senkinek sincs a homlokára írva,milyen szexuális beállítottságú.
Tudtommal nem igazán tudják az okát. Amit tudnak az az, hogy van genetikai és/vagy méhen belüli hormonális oka és hogy mint minden, úgy a melegség is rengeteg tényező együttes hatása miatt alakul ki.
Nem tartom kizártnak azt sem amit kérdező írt, de a teóriája szerintem egyáltalán nem olyan logikus mint amilyennek elsőre tűnik. Ennyiből mondhatnánk azt is, hogy ha egy fiúgyerek nagyon jó és belsőséges viszonyban van az apjával, akkor felnőve ugyan úgy férfiakban keresi az intimitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!