Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy teljesen szűz, veleszületetten vak ember mire gondol,
amikor maszturbál?
Figyelt kérdés
Azt még értem, hogy mondjuk ha egy fiút átölel egy felnőtt nő, akkor abból legalább a mellekről lesz elképzelésük, de nemi szervekről? Persze értem, hogy aki számukra vonzóvá tesz egy ellenkező neműt, az a hangja, illata, de pusztán erre gondolva elérik orgazmust, amikor maszturbálnak?
Remélem, senki nem gondolja, hogy ez valami perverz kérdés, mert ugyanúgy természetes szerintem erről érdeklődni egy látó részéről (itt az oldalon), mint ahogy a fiúk érdeklődnek a lányok önkielégítéséről és fordítva :)
Pl. engem elmondás alapján nem igazán izgatna fel, ha elmondnák nekem, hogy a fiúknak van egy ilyen és ilyen alakú izé a labuk között és aztán az keményebb lesz, meg nagyon, hát pff, nem nagyon tudnám hova tenni az infót, de fel végképp nem izgatna (szerintem... De ki tudja) Aki tudja, írja meg:))
2019. márc. 13. 16:54
2/13 A kérdező kommentje:
*nagyobb
2019. márc. 13. 16:55
3/13 anonim válasza:
Nem csak vizuális ingerekre lehet felizgulni.
2019. márc. 13. 16:56
4/13 anonim válasza:
Én pl arra is izgultam már fel amikor a barátnőm beleszólt a telefonba és sóhajtott hogy mennyire hiányzok neki...
A hang a hanglejtès is tud izgató lenni. Az emberi szervezet roppantul összetett csak mi látó emberek hisszük azt hogy szükség van a szemünkre mert fontos az hogy lássunk.
De pl egy Vak macska simán jobban tud táhèkozódni mint egy látó mert neki úgy fejlődött a szervrendszere hogy szinte bármelyik tudja nélkülözni.
A Vele született vakokkal is ez a helyzet. Az ő agyuk elfogadta azt hogy nem látnak és így rendezkedett be hogy a szem fontosabb feladatait elosztotta a többi szerv között
2019. márc. 13. 17:16
5/13 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, engem sem csak vizuális ingerek izgatnak fel. Illetve az is más, hogy mi izgat fel, meg az is más, hogy az ember mitől ér el orgazmust, legalábbis nálam más. Én úgy gondolom, hogy biztosan fantáziálnak a másik nem testéről, nemi szervéről is, csak esetleg nem olyannak képzelik, mint a valóságban. Gondolom :) Remélem egyszer rátalál a kérdésre valaki, aki tudja rá a választ, például mert vak, vagy olyan közeli barátja, párja vak, hogy ilyesmiről valaha beszámolt neki :)
2019. márc. 13. 17:25
6/13 anonim válasza:
" Remélem egyszer rátalál a kérdésre valaki, aki tudja rá a választ, például mert vak..."
Braille-írással is tedd fel ezt a kérdést, csak ne üsd szét szöggel a monitort.
2019. márc. 13. 18:22
7/13 A kérdező kommentje:
Hatoska, ajánlom figyelmedbe az NVDA és Jaws for Windows képernyőolvasó programokat. Az NVDA ingyenes, próbáld ki. Jó szórakozást!
2019. márc. 13. 18:27
8/13 anonim válasza:
Elég érzékeny téma ez. Szerintem teljesen másképp működik náluk ez a dolog, meg az egész szexualitás. Simán el tudom képzelni, hogy van olyan, aki azt se tudja mi az a maszturbálás.
2019. márc. 13. 20:20
9/13 anonim válasza:
8-as! Te tudod mi az hogy maszturbálás? Én vakon elmondom neked hogy a "manos" és a "turbare" latin szavak összeolvadásából képződött. Tudod a manus mint a manyus vagy manusz az a kéz, a turbare, hadd segítsek egy picit, az izgatni, tehát kézzel izgatni.. Van olyan látó ember is aki nem tudja mi az a maszturbáció ennek a vaksághoz semmi köze.. Vagy pl te tudod mi a különbség a provanszi és a katalán nyelv között? Pedig gondolom látsz.. Szerintem nem.. (google nélkül).. Szóval imádom ezeket a nagívű kijelentéseket, mert ha valaki más nem feltétlen egy intézménybe van bezárva vagy gettóban él.. Régesrég működik az integrált oktatás mint ilyen, és hadd mondjam el hogy egyes tanulmányok szerint egy csak fiú kollégium ha rosszul szervezik is lehet eléggé káros hatású és ott lehet hogy mindenki lát de adott esetben jobban rákapnak a saját nemükre.. És nem minden a vizualitás a szexben vagy az érzékiségben sem elárulnám..
2019. márc. 15. 07:53
10/13 anonim válasza:
Fúú, nagyon felkaptad a vizet, nem kellett volna ennyire. Nem akarom degradálni a vakokat, de gondolj bele logikusan: szegény sosem látott női testet, de még csak férfit sem, hogy arra recskázzon. A vaksága miatt a gyakorira sem tud feljönni, hogy megnézze mi az a maszturbálás, mert sok fiatal már innen tanul... vagy az én időmben úgy volt, hogy a barátokkal beszéltünk a dologról, és akkor jöttem rá, hogy mi a maszturbálás, és hogyan működik, magamtól még nem jöttem rá. Nos egy vak ember sajnos ki van közösítve, vagy ha nem is, akkor biztos nem ilyen témákról beszélgetnek velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!