Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sextarskeresőn járt már valaki sikerrel mik a tapasztalatok? Miért van ennyi kapu ember?
Figyelt kérdés
Fiú lány egyaránt írhat2018. máj. 3. 20:29
2/5 anonim válasza:
Én fent vagyok már vagy 10. éve de komolytalan az egész! Senki sem volt aki meg akart volna ismerni. Semmilyen formában sem.
3/5 anonim válasza:
Semmi. Max beszélgetés.
De itt már bejött a dolog :D.
4/5 anonim válasza:
Se ott, se ezen az oldalon...
22/f
5/5 anonim válasza:
Hát én beszélgettem már olyan pasival aki elmondása szerint rengeteg csajjal dugott már így internetes szex vagy társ keresőn keresztül..
Akkor ebből mennyi lehet az igazság?
Én nő vagyok, kaptam már persze ajánlatokat..
De szerintem pasik között is sok a szájhős akinek ha azt írnám hogy jöjjön megfutamodna.. :)
Privát üzenetre nem válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!