Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a melegség veleszületett dolog, vagy külső hatásra válik valaki azzá ?
7. Kicsit talán higgadtabban kellene "vitatkozni". Én évek óta foglalkozom szexuálpszichológiával, vannak tapasztalataim is, és a nevelés igenis meghatározhatja, hogy a gyereket mi hozza szexuális izgalomba.
Freud már pár száz éve élt, azóta fejlődött a tudomány is, és sok szempontból is megcáfolták már Freudot. Itt abbahagytam az olvasását a kommentednek, mert a sok csillagozott résztől meg én voltam rosszul.
Hogy a melegekkel hogyan kéne viselkedni, az egy más kérdés, ahogy egy betegség miatt nem tekintünk kevesebbnek valakit vagy nem kezeljük kevesebbnek, úgy emiatt sem kéne, elég a bajuk nekik.
De azért kérlek, írd le, hol cáfolták ezt húszmilliószor. Azt értem, hogy nem döntéskérdés, elfogadom. De, ahogy írtam, hogy kit mi hoz szexuálisan izgalomba, annak igenis megvan a visszavezethető oka.
Én azt vallom, minden ember értékes, legyen meleg, vagy heteró.
Kívánom, hogy ez a Föld egy sokkal békésebb és elfogadóbb hely legyen, mint amilyen most.
Mindenkinek sok boldogságot kívánok :)
Kedves #13!
A higgadtságra vonatkozó kritikád jogos, elnézést kérek.
A nevelés és a szexuális magatartás közötti számszerű összefüggések nem jelentenek a szexuális orientációra vonatkozó valódi összefüggést, soha nem is jelentettek. A tapasztalatod legfeljebb annak igazolására lehet(!) elegendő, hogy adott módon szocializálódott egyén nagyobb/kisebb valószínűséggel éli meg valóban a már meglévő szexuális orientációját. Ennyit a tapasztalatról és a korreláció érvszerűségéről.
Freud: Túlzás. Én nem Freud többi munkájáról beszéltem, és az, hogy bizonyos területeken meghaladták a nézeteit, nem jelenti azt, hogy mindenben tévedett. Érvelési hiba, az előbbieknél többet nem is reagálnék rá.
És az én feltevésemről mit gondoltok ? Rossz és elhanyagoló kapcsolat azonos nemű szülő részéről okozhat-e érdeklődést később azonos nemű társak irányába ?
Amit nem kaptál meg mondjuk az apától, azt egy azonos nemű társadtól próbálod megkapni szeretet és lelki támogatás formájában.
Igen tényleg sok szexuál pszhihomókus van itt 🤣
Amúgy megtalálták azt a gént ami ezt okozza!
Melyik melegség?
Az, amikor valaki pszichológiailag nem olyan, mint a többi férfi? Már óvodás korában is teljesen más személyisége volt, más képességekkel, más meglátásokkal, más érdeklődéssel? És amúgy felnőttként akár totál aszexuális?
Az, amikor 100%-ig férfi mentalitású lények közül, az egyik a mellek látványára izgul fel, a másik a nagy fenékre, a harmadik a kövérekre, a negyedik harisnyákra, az ötödik a cipőkre, a hatodik fiúk mellkasára, a hetedik a köldökökre, a nyolcadik a lábakra (fiú, lány mindegy neki), a kilencedik mások tökére, a tizedik az izmos karokra? És akkor némelyik nem 6uzi, némelyik 6uzi, némelyik mindkettő? Mert köldöke mindkettőnek van? De soha életében egy gramm érzelem nem volt benne a férfiak iránt, mert az nem tud benne lenni?
És ezer más oka lehet, hogy vkit beraknak a melegség fogalomkörébe.
Nincs ilyen egyben, hogy melegség, az több teljesen különböző eredetű dolog hibásan egybe mosva, és teljesen máshol keresendő a miértje. Egybekötve sose fogjátok megválaszolni ezt a kérdést, szétbontva meg lehetne.
Akinek pszichológiai eltérése van a sztereotíp férfi működéstől, az veleszületett dolog, már a 2-3 éves gyerek is másképp kezd el játszani, hiába adnak neki fiú játékokat, nem azt fogja vele csinálni...
Aki simán csak nem a női homokórára izgul, az ugyanolyan eltérés, mint akármelyik fétis a sok közül. Természetesen ez se választás kérdése, de ez inkább tizenvalahány éves korban alakul, jelentkezik. Megkérdezem a kedves tudós (vagy inkább tudálékos) népeket, hogy azt meg tetszettek-e már fejteni, hogy mitől van, hogy az egyik férfi kizárólag a sovány nőkre gerjed, a másik kizárólag a dagadtakra, a harmadik meg csak arra, ha magassarkú cipő is látható rajta? Mert ha ezt meg tetszenek fejteni, akkor ugyanezen alapszik, hogy a negyedik meg a mellek nélküli fiútestre izgul. Mért a 6uzik miértjét kéne megfejteni, amikor még a heterók még a saját miértjüket sem ismerik?
Választotta-e heteró Pistike, hogy őt csak a kövér nő izgatja fel vödörnyi mellekkel és piros harisnyával? És akkor jöhetnek az ilyen válaszok, hogy "Mert aberrált akar lenni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!