Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A dominancia tanulható vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dominancia tanulható vagy veleszületett hajlam?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tudatos önfejlesztéssel minden tulajdonság tanulható és el is nyomható.
2015. dec. 8. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
A személyiséggel együtt alakul ki a serdülő korban és párkapcsolatonként is lehet erősen változó az erőssége. Magamról tudom, tapasztaltam. El is lehet nyomni és fel is lehet erősíteni. Partnertől függően is nagyon erősödhet és gyengülhet a dolog automatikusan.
2015. dec. 8. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

tanulható, sőt, inkább fejleszthető. de akiben nincs meg a hajlam, vagy a belső indíttatás, annak nem fog menni.

de a dominancia nem csak viselkedés, hanem életszemlélet. hasonlít az önbizalomhoz. ahhoz, hogy domináns legyen valaki , magabiztossá, céltudatossá, fegyelmezetté kell válnia. le kell győznöd a félelmet, hogy kezedbe vedd az irányítást, és felelősséget vállalj.

sok ember hiszi magát dominánsnak, ironikus, de a legtöbb nem az, inkább erőszakos, és követelőző. a kettő pedig nem ugyanaz.

2015. dec. 8. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem már nagyon sokan könyörögtek, hogy domináljam őket, kíváncsiságból bele is mentem volna, de aztán mindig lefagytam. Született szub vagyok, egyszerűen képtelen vagyok magam beleélni domináns szerepbe.

Ugyanakkor azt is észreveszem, ha a partner "divatdom", csak érdekességként akar dominálni, mert hallott, látott valamit arról, hogy az jó, vagy valóban veleszületett a domináns hajlama. Elég jól látható a különbség a kettő között.

2015. dec. 8. 15:53
 5/5 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Szerintem mindenre kell egy alapvető hajlam egy kis mag, ami el van hintve. Onnantól rajtunk áll, hogy melyik magokat locsoljuk
2015. dec. 8. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!