Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dominancia tanulható vagy veleszületett hajlam?
tanulható, sőt, inkább fejleszthető. de akiben nincs meg a hajlam, vagy a belső indíttatás, annak nem fog menni.
de a dominancia nem csak viselkedés, hanem életszemlélet. hasonlít az önbizalomhoz. ahhoz, hogy domináns legyen valaki , magabiztossá, céltudatossá, fegyelmezetté kell válnia. le kell győznöd a félelmet, hogy kezedbe vedd az irányítást, és felelősséget vállalj.
sok ember hiszi magát dominánsnak, ironikus, de a legtöbb nem az, inkább erőszakos, és követelőző. a kettő pedig nem ugyanaz.
Nekem már nagyon sokan könyörögtek, hogy domináljam őket, kíváncsiságból bele is mentem volna, de aztán mindig lefagytam. Született szub vagyok, egyszerűen képtelen vagyok magam beleélni domináns szerepbe.
Ugyanakkor azt is észreveszem, ha a partner "divatdom", csak érdekességként akar dominálni, mert hallott, látott valamit arról, hogy az jó, vagy valóban veleszületett a domináns hajlama. Elég jól látható a különbség a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!