Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elmehet a kedvem a melegségtől ha az első élményt "rosszá" teszem?
Figyelt kérdés
Vannak tini korom óta néha meleg gondolataim. Olvastam, hogy ha rossz az első élmény nem lesz vonzó. Érdemes lenne rossz élményt "intézni" magamnak? Végüls max nem sikerül.2020. máj. 28. 21:35
1/10 anonim válasza:
Nem fog elmenni a kedved, mert onnantól kezdve az fogja izgatni a fantáziád, hogy mi lenne ha "jó élmény" lenne. Egyébként meg az ember direkt nem szokott rosszat akarni magának.
Ha meleg gondolataid vannak akkor meleg (vagy biszex) vagy, fogadd el magad a helyett hogy harcolnál önmagaddal, mert felesleges. A vágyaknak nem lehet parancsolni.
2/10 anonim válasza:
Van akinek beválik bár én se gondolom, hogy jó ötlet. Mire gondoltál? Hány éves vagy?
3/10 anonim válasza:
Menj ki egy kamionos pihenőbe éjszaka női ruhában.
4/10 anonim válasza:
A szexuális identitásodtól nem mehet el a kedved. Egy ideig ha nagyon rossz az élmény, maximum az adott dolgot nem kívánod, de ettől még meleg maradsz és szexuális vágyad is ugyanúgy lesz, később pedig kívánni fogod újra.
5/10 anonim válasza:
Rossz hírem van. Ha nagyon rossz az első akkor is csak a szex nem fog vonzani, a vonzalom a férfiak iránt megmarad.
6/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem keresek egy dom srácot, hogy orálisan kellejen kényeztetnem, alázzon és cumcontrollt adjon meg ilyenek. Hátha. Meg kell próbáljam.
2020. máj. 29. 10:39
7/10 anonim válasza:
Nagyon elképzelted mit is NEM szeretnél. Kicsit olyan mint ha ezzel akarnál takarózni, hogy kiélhesd amit akarsz. Légy őszinte magaddal. Megspórolhatsz egy csomó időt és sérülést (fizikait és lelkit).
8/10 A kérdező kommentje:
Oh nem. Amit szeretnék az pl dugás. Amit szeretnék az pl ha én lehetnék domináns. Vagy pl ha dughatnám a száját. Sorolhatnám. Olyanokat akarok így amik távol állnak a vágyaimtól. Gondoltam rá hogy dugatom magam de attól lehet egészségügyi gondom így azért hagytam ki.
2020. máj. 29. 10:52
9/10 anonim válasza:
Több bajod lehet attól amiket leírtál mint attól ha passzív szerepben kipróbálod egy normális partnerrel.
De még egyszer. Semmi értelme annak amit tervezel. Attól, hogy intézel magadnak egy borzalmas passzív élményt ugyan úgy vágyni fogsz az aktív szerepre.
10/10 A kérdező kommentje:
Mi lehet még? Egyébként mindegy mert előbb kellene egy srác aki vállalja.
2020. máj. 29. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!