Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi annak fetisnek a neve, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi annak fetisnek a neve, ha első szeretnék lenni egy srácnak?

Figyelt kérdés
Mármint az első partnere.
2020. máj. 28. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

talán szűz fétis?

nem tudom mi lehet

2020. máj. 28. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szüzeket akarsz felavatni bevinni a málnásba

Nem tudom, de itt minden héten van 2-3srác aki keres

2020. máj. 28. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Én még nem voltam sráccal de én pl csak olyannal akarom, aki szintén szűz. De kétlem, hogy ez egy létező (mármint névvel rendelkező) fétis. És azért akarom szintén szűzzel, hogy ne érezzem bénának magam.
2020. máj. 28. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3/3

Ez az előnye amit leírtál, a hátránya meg az, hogy így sokkal félénkebb lesz mindkét fél, egyik sem mer kezdeményezni, sokat kell várni mire találsz olyat aki el is mer menni a találkozóra, ha mégis akkor meg ott nem gondolja meg magát.

Nekem szűzek terén ez a tapasztalatom.

2020. máj. 28. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Szexuális fetisizmus az a jelenség, amikor a felnőtt ember szexuális vágya élettelen tárgyra vagy a külső nemi szerveken kívül más testrészre fókuszálódik."

Ennek alapján amiről te írsz, az nem minősül "fetish"nek.

2020. máj. 28. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fétisfétis. Amikor azt hiszed, hogy minden ami tetszik az fétisnek számít.
2020. máj. 29. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!