Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élvezhetném mégis az análszexet?
Figyelt kérdés
Alapba nem vonz a passzív szerep, de izgat az, hogy mit él át a passzív. Volt aki elélvezett attól, hogy dugtam pl. Meg hangosan nyőgött, stb. A lényeg, hogy ahogy látom mit okoz az tetszik. Így gondoltam kipróbálom. 3x próbáltam de sose volt jó. Eskü nem volt hogy nem akarom, de csak olyan érzést adott mintha mosdóba kéne mennem illetve olyan picit fájt, stb. Mit ronthatok el? Milyen mérettel érdemes megpróbálnom?2020. máj. 27. 17:47
1/12 anonim válasza:
Semmilyennel nem érdemes tovább próbálkozni. Kipróbáltad 3x és egyszer sem jött be. Engedd el ezt a kérdést, te nem passzív vagy uni vagy, hanem aktív.
2/12 anonim válasza:
Ha nem élvezed, akkor nem élvezed, ne próbálkozz, mert úgysem lesz jó. Maradj meg aktívnak.
3/12 anonim válasza:
Én is hasonlóan jártam de még csak 1x próbáltam, de kinyalt, sikosító volt stb. Mégse élveztem de van aki szerinte nem szabad 2-3 perc után feladni...
4/12 anonim válasza:
Aktív kevesebb van sokkal szóval ne menj el te is passzívnak. 1 aktívra jut 4-5 passzív...
6/12 anonim válasza:
Én eddig még csak aktív voltam.
Ki akartam próbálni a passzív szerepet is, de ha oda jutottunk, valahogy nem tudtam magam rávenni a dologra, hogy beöntéssel meg tágítással bajlódjak, meg sosem ujjaztam, dildóztam magam.
7/12 A kérdező kommentje:
Én se ujjaztam, stb magam. Egyszerűen az érdekel mit élnek át és nem akarok uni lenni stb. Szóval lehet az a baj, hogy nem is akarom....:(
2020. máj. 27. 18:13
8/12 anonim válasza:
Igen, meg van a tudatalattiban hogy a a segged azért mégse erre való meg tán nem is kéne ilyet csinálni vele...
Volt bűntudatod az első alkalom után?
9/12 anonim válasza:
Ennek semmi köze a bűntudathoz meg ahhoz hogy akarod vagy sem. Nem élvezed. Ez a lényeg. Maradj aktív.
10/12 anonim válasza:
Lenin elvtárs is megmondta, ami nem megy, nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!