Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élvezhetném mégis az análszexet?
Figyelt kérdés
Alapba nem vonz a passzív szerep, de izgat az, hogy mit él át a passzív. Volt aki elélvezett attól, hogy dugtam pl. Meg hangosan nyőgött, stb. A lényeg, hogy ahogy látom mit okoz az tetszik. Így gondoltam kipróbálom. 3x próbáltam de sose volt jó. Eskü nem volt hogy nem akarom, de csak olyan érzést adott mintha mosdóba kéne mennem illetve olyan picit fájt, stb. Mit ronthatok el? Milyen mérettel érdemes megpróbálnom?2020. máj. 27. 17:47
11/12 anonim válasza:
"Én se ujjaztam, stb magam." pasival mégis voltál. Én sem élveztem kifejezetten a tágítást, de ha nem csinálnám eleve nem tudna behatolni, mert szűk vagyok. Szóval esetleg adj még egy esélyt neki, de aktus előtt kb két nappal kezd el tágítani.
12/12 anonim válasza:
én hiszek abban hogy a skàlàn nincs 100% hetero és 100% homo, nincs 100% aktiv és 100% passziv.
ha izgat, akkor miért ne probàlhatod ki néha-néha, egyszer hàtha belebotlasz valakibe aki pont ugy csinàlja ahogy neked örömet okoz.
sokàig én is csak aktiv voltam a rossz passziv élmények miatt, amig egyszer talàlkoztam egy pasival aki ugy dugott, hogy csillagokat làttam az örömtöl, orgazmus utàn remegtem egy percen keresztül. aztàn volt olyan is, akivel fàjt.
tavaly 2 eset is volt hogy "full aktiv" sràcokat dugtam meg. persze gondosan ellazitottam öket, utàna nagyon élvezték mindketten. az egyik azt mondta, ne mondjam el a baràtainak, mert az rontanà az "aktiv imidzsén"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!