Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdőként hol és hogyan ismertétek meg az első pasit akivel voltatok?
Figyelt kérdés
Hány évesen volt ez? Most hány évesek vagytok? Megbántátok? Mit csináltatok volna másképpen így utólag. Én még pl nem voltam sráccal, ezért érdekel a véleményetek.2020. máj. 13. 16:39
1/7 anonim válasza:
Még nem volt hozzá szerencsém sajnos
2/7 anonim válasza:
18 voltam. Egy 14 éves szomszéd srácnak segítettem angolból hetente. Végül rendszeres közös masztizás lett belőle két éven keresztül.
Nem bántam meg, de több nem lett belőle.
F40
3/7 anonim válasza:
Én mostanság határoztam el magam hogy kipróbálom, szóval együttérzek veled. Nekem pl csak szex ami érdekes. Nem akarok kapcsolatot csak haverságot.
4/7 anonim válasza:
Nos én 15 voltam. Egy suliba jártunk. Ő 18 volt. Végzős. A gólya bálon lesmárolt aztán leszopott és ez egész évben tartott. Sőt utána is. Később megtudtam, hogy 4 fiúval tartott fent rajtam kívül ilyen kapcsolatot a srác.
5/7 anonim válasza:
A Tiszán csónakáztam és ő a nudin napozott. Amikor meglátott, felállt neki és elkezdte húzogatni. Gyorsan kikötöttem és elővettem, de gyorsan el is élveztem, pont rá. Utána mondta, ha akarom megtanít másra is. Még aznap leszoptam és ő megdugott. Akkor voltam 21, ő meg ötven. Sajnos pár év után kiment külföldre.
6/7 anonim válasza:
17 voltam és chat.hu-n ismertem meg. Beszélgettünk egy darabig aztán taliztunk. Először csak csókolóztunk meg kis kézimunka a kocsijában, másodszor már tovább is mentünk...
27F
7/7 anonim válasza:
Tinderen, 18 évesen, nyáron, messze laktunk, de ősszel mentünk egyetemre, és akkor megtörtént az első.:D Semmit nem csinálnék másképp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!