Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibe voltál először szerelmes? Kölcsönös volt?
2x voltam szerelmes
1 kicsalta rengeteg pénzt, persze azért tudta megtenni mert rózsaszínben úszott a világ számomra
2 megvert hogy lássam ő az úr a háznál
3.mindet egyszerre igyekezett elérni, itt már szerelem nem volt és a maradék lelkem is kiégett.
Igazából kétszer.
Az első egy nagyon jólelkű ember volt, aki egy év kapcsolat után,álmában halt meg,fiatalon.
A másik jóval később volt,ő pedig két év után más mellett döntött.
Ugyan ki nem égtem,de nagy pofon volt mind a kettő az élettől és nincs senkim, jelenleg sem.
Még annyit, hogy kölcsönös és nagy szerelem volt mind a kettő.
4-es
Én eleinte lányokba. Hetedikes-nyolcadikos koromban kb. És sosem volt kölcsönös, mindig plátói volt. Akibe én voltam szerelmes, annak én nem kellettem, akik meg belém voltak szerelmesek (lányok), azok meg nekem nem kellettek.
Aztán valami megváltozott bennem 14-15 éves korom körül. Már soha többé nem voltam szerelmes lányokba, onnantól már csak fiúkba. Sőt, már el sem tudtam képzelni, hogy egy lányba beleszeressek, már a gondolata is zavaró volt, vagy hogy esetleg "úgy" érjek lányhoz, intim kapcsolatom legyen velük. Még a hideg is kirázott a gondolatától. A fiúk viszont egyre erősebben és intenzívebben érdekeltek. De már nem emlékszem, hogy ki volt az első fiú szerelmem.
Eddig két szerelmem volt.
Az egyik meztelen képeket kért és valamiért elküldte egy ismerősömnek, aki eleve meleg barát és ő beszélte le, hogy ne küldje szét.
A másik most nyáron volt, de csak barátnak tartott, apakomplexusos is, nem is érzett irántam semmit. Még ma is próbálom elengedni, mert már barátnak sem kellek neki, de nehéz.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!