Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vagytok ilyen igazságtal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagytok ilyen igazságtalanok?

Figyelt kérdés

Ha egy aktív kiírja, hogy ő szeret uralkodni a másikon, meg szereti, ha nem kell viszonoznia, akkor jönnek a kommentek, hogy ez mennyire elfogadható, csak kell keresnie egy passzívat, akivel összeillenek.

De ha én kiírom passzívként, hogy mennyire odafigyelek az aktív partneremre, és akkor is belemegyek a szexbe, ha nem is tetszik a partnerem, akkor meg jönnek a kommentek, hogy mekkora egy r.banc vagyok.

2020. máj. 25. 14:14
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Szerintem te mondtad egyedül, hogy beteg, lelki nyomorék vagyok, szóval ez mégsem annyira egyöntetű.
2020. máj. 25. 18:43
 32/37 anonim ***** válasza:
84%

"Az a baj veletek, hogy rondák vagytok (tapasztalat) ezért fel se merül, hogy le akarna feküdni veletek valaki."

Már megbocsáss, de egyvalaki biztos, hogy lefeküdne velünk.

Szerintem te is ismered :D

2020. máj. 25. 19:53
 33/37 A kérdező kommentje:
Én biztos, hogy nem szeretnék veletek lefeküdni.
2020. máj. 25. 20:45
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el mi sem veled.
2020. máj. 26. 06:44
 35/37 anonim ***** válasza:
81%

Ha ezt élvezi akkor csinálja csak nyugodtan.

Semmi jogunk beleszólni abba hogy kikkel fekszik le.

Ha majd valami komolyabb baja lesz a dologból gondolok itt a nemibetegségekre és persze arra ha kifog egy olyan pasit aki azzal fogja zaklatni hogy szexeljenek akkor majd megváltozik a hozzáállása.

2020. máj. 26. 09:45
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

"Én biztos, hogy nem szeretnék veletek lefeküdni."

Akkor a hozzászólóknak sikerült elindítani a (többség szerint) helyes úton. Megtetted az első lépést, Gratulálok! :D

2020. máj. 26. 09:52
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Orvos mit mondott? Vagy közben a telefont is elvették tőled szerencsére? Vagy hatalmas troll vagy, esetleg tényleg nagyon beteg lelkileg. Szerencsétlen.
2020. máj. 26. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!