Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyen igazságtalanok?
Ha egy aktív kiírja, hogy ő szeret uralkodni a másikon, meg szereti, ha nem kell viszonoznia, akkor jönnek a kommentek, hogy ez mennyire elfogadható, csak kell keresnie egy passzívat, akivel összeillenek.
De ha én kiírom passzívként, hogy mennyire odafigyelek az aktív partneremre, és akkor is belemegyek a szexbe, ha nem is tetszik a partnerem, akkor meg jönnek a kommentek, hogy mekkora egy r.banc vagyok.
"Az a baj veletek, hogy rondák vagytok (tapasztalat) ezért fel se merül, hogy le akarna feküdni veletek valaki."
Már megbocsáss, de egyvalaki biztos, hogy lefeküdne velünk.
Szerintem te is ismered :D
Ha ezt élvezi akkor csinálja csak nyugodtan.
Semmi jogunk beleszólni abba hogy kikkel fekszik le.
Ha majd valami komolyabb baja lesz a dologból gondolok itt a nemibetegségekre és persze arra ha kifog egy olyan pasit aki azzal fogja zaklatni hogy szexeljenek akkor majd megváltozik a hozzáállása.
"Én biztos, hogy nem szeretnék veletek lefeküdni."
Akkor a hozzászólóknak sikerült elindítani a (többség szerint) helyes úton. Megtetted az első lépést, Gratulálok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!