Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyen igazságtalanok?
Ha egy aktív kiírja, hogy ő szeret uralkodni a másikon, meg szereti, ha nem kell viszonoznia, akkor jönnek a kommentek, hogy ez mennyire elfogadható, csak kell keresnie egy passzívat, akivel összeillenek.
De ha én kiírom passzívként, hogy mennyire odafigyelek az aktív partneremre, és akkor is belemegyek a szexbe, ha nem is tetszik a partnerem, akkor meg jönnek a kommentek, hogy mekkora egy r.banc vagyok.
Akkor is belemész a szexbe ha nem is tetszik a partner.!
Azt miért?
"akkor is belemegyek a szexbe, ha nem is tetszik a partnerem, akkor meg jönnek a kommentek, hogy mekkora egy r.banc vagyok."
Más az uralkodás, és más az, mikor valaki olyanokkal is lefekszik aki nem tetszik neki. Ebből az jön le, hogy te nem válogatsz, aki megáll neked vagy felajánlkozik annak szétteszed a lábad. Szóval neked mindegy ki, és hogy milyen csak f@sz legyen. Így már érted?
Ez nem empátia kérdése. Ez szánalom szex, ami sokkal rosszabb, mintha megmondod, hogy neki, hogy ne haragudj, de nekem más típusú pasik jönnek be. Nem azt kell írnod tapló módjára, hogy bocs de ronda vagy.
Egyébként pedig ezért tartanak r*bancnak, mert így akárki ír neked, lefekszel vele.
Egy r*banc nem feltétlenül a saját élvezete miatt fekszik le másokkal, hanem pl egy cél, karrier, bármi másnak az elérése is lehet számára motiváció, és nem mindig élvezetes a szex számára, illetve a partner sem biztos hogy tetszeni fog neki.
Egyébként te minek nevezed azt az embert, akit az dug meg aki akar?
Tőlem aztán nevezhetsz r.bancnak is, attól még a kérdésem lényege teljesen más.
Miért van az, hogy ha én szánalomból lefekszek egy ronda aktívval, aki engem teljes mértékben kihasznál, akkor én vagyok megfeddve? Belétek tényleg semmi emberség nem szorult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!