Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igazságtalan, hogy egy monogám nő minden nap szexel(het), a férfiak pedig csak akkor, ha több nőt is tartanak szeretőként?
nekem 1 csaj van akivel összejárok és mégis sok lehetőségem van
naponta több oldalon beszélgetek és heti szinten 2-10 csajnál tuti van zöld lámpa, pedig nem is ismerkedem, csak beszélgetek mindenféle témában
teljesen átlagos vagyok, csak nem ilyen nyálcsorgató kis tini akinek csak p1n4 p1n4 p1n4 ez jár az eszében, meg nem a "küldj képet a puncidról" kicsapom lelépek szinten nyomom
sok pasi csak p1n4t keres amit nem csodálom, hogy nem talál, mert a csajok nem csak ennyiből állnak
akkor elég xarul választottál párt
nekem olyan barátnőim és partnereim voltak akik a heti 5-öt minimum, de volt aki napi 2-3-at is akár
és nem mindig én kezdeményeztem a szexet
jóval többel beszélgetem, mint 2-10, csak abból 2-10 aki biztos benne lenne dolgokban
chat oldalakon, itt is
pl pár napja fél éjszakát mikrofonoztunk egy csajjal akiből elég sokat láttam
tehát nem ilyen kamu csajokról van szó, bár kamusok is vannak, meg olyan akinek csak a szája nagy :D
és 18-50 korosztályban van szórás
átlagos, husis csajok is (ami nekem pl jobban bejön)
szóval ne úgy képzeld el, hogy 10 Pamela Anderson és Cameron Diaz ír rám, hogy mikor induljon hozzám dugni :D
sokan az elején közlik, hogy erotikus témáról nem beszélgetnek, de később ők terelik a beszélgetést ilyen irányba, szóval ha normálisabb vagy és figyelmes, akkor elég sokat ki lehet hozni egy kis netes beszélgetésből
Nem ez az igazságtalan, hanem azok hülyék akik egy rossz, szexuálisan már elégtelen, elhidegült kapcsolatba beleragadnak csak a megszokás miatt.
Egy monogám kapcsolatban, ahol a felek között megvan a hullámhossz, nem hagyják ellaposodni ugyanúgy rendszeres a szex. Ha a te kapcsolatod nem ilyen, akkor kezdj el gondolkozni hogy jól választottál-e, tudsz-e valamit tenni a kapcsolat "feljavításáért" (nem csak elvárni hogy a másik változzon), ha meg nem akkor azon így akarsz-e élni életed végéig.
Inkább zárd le ami nem működik, mintsem inkorrekt legyél.
1.Ha egy monogám nő, minden nap szexel, akkor valószínűleg a párjával teszi.
Szóval a kérdésed már itt egy orbitális nagy baromság.
2. Azon még nem gondolkoztál el, hogy talán a szexen kívül léteznek más fontos dolgok is egy párkapcsolatban?
3. Érdemes lenne végiggondolni, hogy egy párkapcsolatban a női tagban miért csökken a libidó. Nem mindig a nőben keresendő a hiba. Talán lehet, hogy a férfi partnernek kellene újítani, feldobni egy kicsit már a dolgot, mert a nő megunta, hogy ugyanúgy dugja a pasi,mint mindig. Egy ilyen dologhoz erősen kell a pár mindkét tagja, és kedves férfiak, akik szeretőt tartanak, nem mindig a nő a hibás, hanem elég sok esetben a férfi, mert unalmassá és monotonná válik a nő számára a szex veletek. Csak a nők többségében van annyi gerinc, ami például rólad nem mondható el, hogy nem csalja meg a párját, akit szeret.
4. Ha téged a párod, és egy szerető sem tud kielégíteni, hanem még szeretőből is többet kell tartanod, akkor javasolnék egy pszichológust, mert egy elcseszett hímsoviniszta paraszt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!