Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség aközött, hogy ingyen lakhatás+meló szexért vagy x nettó y tudásért és y diplomáért?
Mert a társadalom teljesen különbözően ítéli meg. Ráadásul pont az szorulna rá jobban, akinek nincs y diplomája.
Miért lettek az emberek ennyire álszentek? Főleg a 21. században, amikor amúgy is csúcson van a külső (Tinder és társai, húspiac maxra tolva, fotó alapján rögtön ítélő bizottság) és a vagyon (Puncs.hu és társai) alapján történő társkeresés.
Ilyesmit csak a nőknek szabad legálisan? Ha férfi teszi, akkor az már megbocsáthatatlan bűn?
Úgy értelmezed, ahogy akarod. Szándékosan nem akartam konkrétumokat írni.
De itt egy tetszőleges példa:
1. lehetőség: végezz el egy egyetemet, félévenként 400 ezer + megélhetés VAGY államilag támogatott + megélhetés, 4 év és utána esélyes vagy havi 300 nettós fizetésre, ami megy felfelé. Csak éld túl ezt a 4 évet.
2. lehetőség: ingyen lakhatás esetleg még munka is vagy a munkádból származó pénz 100%-a a tiéd, nem kell lakhatásra fizetned, azt csinálsz a lehetőséggel, amit akarsz.
Első eset megítélése: teljesen természetes, ha aoád, anyád nem tudja előteremteni, akkor megérdemlik, biztos az ő hibájuk, vagy te nem vagy annyira profi, hogy 4 évig tutira legyen diákmelód, akkor így jártál.
Második eset megítélése: a férfi egy utolsó szemét, hiszen visszél az ingatlanjával, mint "hatalmával" a nő pedig egy utolsó sugar baby, ha ebbe bele megy.
Ezt a kettős mércét nem tudom hova tenni.
Sőt minden nő még aki férjhez megy az is pénzért teszi.
Próbálj meg nem adni neki fizetést , akkor mit fog csinálni.
Tudom lefognak pontozni de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!