Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyen igazságtalanok?
Ha egy aktív kiírja, hogy ő szeret uralkodni a másikon, meg szereti, ha nem kell viszonoznia, akkor jönnek a kommentek, hogy ez mennyire elfogadható, csak kell keresnie egy passzívat, akivel összeillenek.
De ha én kiírom passzívként, hogy mennyire odafigyelek az aktív partneremre, és akkor is belemegyek a szexbe, ha nem is tetszik a partnerem, akkor meg jönnek a kommentek, hogy mekkora egy r.banc vagyok.
Te emberségből vagy r*banc.
Értjük mi, te vagy a jótét lélek, akit orrba szájba lehet b*szni. Olyan tág lehetsz hogy már egy medvecsalád is lakhatna a barlangodban. A szexualitásnak az élvezetről kellene szólnia. De te undorító vagy. Jól mondták, kezeltesd magad.
"A r*banc azt jelenti, hogy saját élvezetéért fekszik le mindenkivel. Én egyáltalán nem élvezem ezeket a szexeket."
Bocsi, de ez azt jelenti, hogy nem csak ri*ancs, hanem hülye ri*anc vagy.
Aki mindenkivel lefekszik az a ribi, teljesen mindegy, hogy miért teszi. Aki meg olyannal fekszik le akihez nem vonzódik, főleg úgy, hogy még nem is élvezi annak meg komoly gondjai vannak. Ezt most nem viccből mondom. Valami nagyon félrement benned. Keress szakembert.
"És aki úgy használja ki a másikat, hogy közben látja rajta, hogy nem is élvezi, az normális?"
Dehogy normális, csak a hozzád hasonlók miatt megszokja, hogy így is lehet. Ha elküldenétek a pi**ába abbahagyná és megtanulná, hogy nem veheti sz*rba a másikat, mert nem jutna partnerhez.
"Te saját magad vállaltad, hogy dugsz úgy hogy nem érdekli a másikat, hogy élvezed vagy sem."
Nem, én úgy vállaltam, hogy nem tudom érdekli-e a másikat az én élvezetem. Szexeltem már úgy is nagyon ronda emberrel, hogy odafigyelt rám és kedves volt. A lakásán is nagyon udvariasan fogadott. Vele egyáltalán nem bántam meg a szexet, annak ellenére, hogy egyáltalán nem volt számomra izgató. Úgy gondoltam, hogy egy ilyen kedves ember megérdemli, hogy vele legyek. A kinézete mégjobban megerősített abban, hogy ha én nem kínálkozok fel neki, akkor ő nem nagyon fog más jól kinéző férfival szexelni. Pedig megérdemelné.
Nem feltétlen csak az a lényeg, hogy nem tudod visszautasítani az olyan pasikat akik nem jönnek be neked, de nekem ez alapján az jön le, hogy lehet akármilyen ápolatlan túrósf@aszú akár hajléktalan is, te még nekik is széttennéd a lábad.
Ez nem szeretetszolgálat :D
"És aki úgy használja ki a másikat, hogy közben látja rajta, hogy nem is élvezi, az normális?"
Na nehogy már még neki legyen bűntudata, beleegyezéses szex volt, nem erőszak, nem tartottak fegyvert a fejedhez, hogy neked márpedig muszáj ezt megtenned.
Én már voltam dom szerepben is, és nagyon élvezem, előre meg szoktuk beszélni, hogy mi az amit tehetek vele, de ha közben látom, hogy a partner esetleg valamilyen technikánál kényelmetlenül érzi magát, rákérdezek, hogy folytassam? Nekem az az élvezet ha a másik is élvezi, és nem kínozni szeretném a másikat. Alapból ehhez ez nagyon erős bizalom kell, főleg ha kötözés is van a dologban, ha ő ezt megelőlegezi én nem élek vissza vele, egyrészt saját magam miatt (becsület), másrészt nem akarok olyan rossz tapasztalatokat adni a másiknak, hogy elmenjen egy olyantól a kedve, amit igazából nagyon élvez, és többé ne próbálja ki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!