Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról aki sajnos fiútestbe született és a mai napig úgy él? Imádom még a szexi latex,lakk és egyéb testrefeszülős,fényes ruceekat,csak sajnos még nincsen.
Szeretném majd megkezdeni külsőleg is az átalakulást.
Trollok reakcióiból és gúnyolódó,megalázó válaszokat köszi szépen nem kérek.
Erről írtam tegnap hogy a magyar társadalom jelentős része merev,prűd,hozzáteszem még bunkó is.
Jó páran vannak akik nem értik meg milyen az amikor a nem megfelelő testbe születik valaki.
Ekkor jönnek a bunkó támadások.
Érdekes az értelmesebb,fejlettebb társadalmakban ezt tolerálják,elfogadják,csak a mi merev,rosszindulatú,fröcsögő,bunkó (tisztelet a kevés kivételnek) társadalmunk nem fogadja el sajnos.
Mellesleg,kedves #20-as, a közmorált,a kultúrát a merevség,csőlátás sokkal jobban rontja minthogy ha valaki meleg,vagy transznemű.
Rengeteg meleg művész volt már az ókori görög/római civilizációkban,a modern kultúrában meg pláne.
Az hogy én transznemű vagyok és még jó páran az sem a közmorált,sem a kultúrát nem rombolja.
#24: Először is nem vagyok köcsög.
Másodszor,pont a pszichológus+a pszichiáter állapítja meg a transzneműséget,úgyhogy ezt benézted.
26/29
Ha undorodsz a melegektől, miért nézed ezt a kategóriát?
Szándékosan keresed a társaságukat.
Szerintem te is elmehetnél egy dühkezelés levezetésre. A szexhiány is okoz rengeteg sresszt, amit másokon próbálsz levezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!