Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehetne szex és vágyako...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne szex és vágyakozás nélkül élni? Sajnos senkinek se kellek így csak megkeseríti az életem a vágyakozás. Csak túl erős ahhoz hogy mellőzhető vagy leszokható legyen. Ötlet? Érdemi vélemény?

Figyelt kérdés
2019. máj. 6. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha megtudod kérlek mondd el nekem is! :'( 20/f
2019. máj. 6. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Drágám!

Lehet, hogy én vagyok hülye, de számomra nem egyértelmű a kérdés.

Csak szex kellene? Vagy egy társ?

Hülyeség az, hogy nem kellesz senkinek! Mászkál egy rakat furcsa ember az utcán, akiknek - valamilyen csoda folytán - van párjuk. De tényleg! Mindenki mellé rendeltetett valaki, csak nem biztos, hogy megtalálja, mert túl korán feladja. De te ne add fel! Nem kell idegesítened magad miatta, csupán légy nyitott, és hidd el, előbb-utóbb megtalálod az igazit (már ha tényleg társat keresel).

2019. máj. 6. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj kérlek de nem értem a kérdésedet
2019. máj. 6. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Miért ne kellenél? :)
2019. máj. 7. 10:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Volt párom több, mint 6 évig. Nem az érzelmi része az ami bosszant. Hanem, hogy nem illek bele külsőleg abba a trendi idilli vékony tizenéves csupasz kékszemű 20 kilós vágyképbe ami most a divat. Pasis külsőm van, férfias, nem igénytelen, kötött medve (nem zsírbálna!) alkatom van. A nők odáig vannak értem csak sajnos én azt szeretném ha az ugyanilyen külsejű pasik közül legalább EGY rám nézne. De nem. Az ilyen pasik 100%-ban a fent leírt idilli képet kergetik manapság. Huszas éveim végén járó pasiként ez szerintem eléggé aggasztó. Hogy gyakorlatilag "ennyi volt" már nem kíván meg senki szexuálisan. Az érzelmi dolgokat hanyagolnám, mert jól láthatóan még erre se futja, így nem akarok pláne csalódást okozni magamnak még tetézve.
2019. máj. 7. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez van

Nem lehet midenki szép

Nekem pl az arcom nem szép

De mar leszarom az egeszet

2019. máj. 8. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!