Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kipróbáljam? Valaki már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáljam? Valaki már próbálta azt?

Figyelt kérdés
Sokszor néztem már videón cum controll videókat. Arra gondoltam, hogy egy társkeresőn csinálok profilt. Hátha valaki csinálná. Csak félek is. Mi van ha utána mindig erre vágyom és a sima szex nem izgat majd fel? Van valaki aki próbálta már? Kort is írjatok.

2019. jan. 5. 09:36
 1/5 kovpet ***** válasza:
100%
Ami izgat, legális, nem ártalmas és lehetőséged is van rá, azt próbáld ki és ne agyalj rajta évekig, hogy mi lenne ha...
2019. jan. 5. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. :)
2019. jan. 5. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó buli mással csinálni, főleg ha ki is van kötözve :D

Magamon nem szeretem.

2019. jan. 5. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is szeretem nézni, sőt engem ez izgat fel igazán :) nem tudom, csinálnám-e, akarnám-e valakivel, ha lenne rá egy partner aki vonzó, elképzelhető, de nem hiszem hogy van olyan szerencsém:D
2019. jan. 5. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem is csak az izgat, ha én csinálnám másnak, míg az kivan kötözve, és úgy, ahogy én szeretném. 20/f/uni
2019. jan. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!