Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról aki sajnos fiútestbe született és a mai napig úgy él? Imádom még a szexi latex,lakk és egyéb testrefeszülős,fényes ruceekat,csak sajnos még nincsen.
Szeretném majd megkezdeni külsőleg is az átalakulást.
Trollok reakcióiból és gúnyolódó,megalázó válaszokat köszi szépen nem kérek.
Ha jól értem fiúként nőnek érzed magad
Nőként is öltözöl?
13# Sajnos még nem tehetem,mert a szüleimmel élek és ők elég konzervatívok sajnos és nem tudják ezt az egészet.
Amint elköltözöm,akkor lesznek csajszees ruceejaim.
Sokan ezt a dolgot baromira nem érzik át.
Fogalmuk sincs milyen érzés olyan testben élni,aminek a neme nem egyezik a belsővel.
Erre van orvosi meghatározás,transzneműségnek hívják és a nemváltó műtétnek és hormonkezelésnek feltétele hogy a pszichológus és a pszichiáter kiadjon egy nyilatkozatot hogy a páciens transznemű.
De ebben a prűd,merev magyar társadalomban ezt elég nehéz elfogadtatni.
17# persze,nem lesz méhen,szülni nem fogok tudni,de nézz utána hogy a HRT,vagyis a hormonkezelést mire képes.
Ez nem annyi hogy levágják a kukimat.
Mi kell piszkálni a kérdezőt?
Én együtt érzek vele pedig én csak meleg vagyok, férfira vágyom, de jól érzem magam a bőrömben. Sokan minket sem értenek meg, mert hát nem jártak még a mi cipőnkben.
Nekünk mi jogunk lenne mást egy olyan helyzetben elítélni amit nem mi élünk meg? És ha ő nő belül és külsőre is az szeretne lenni, aminek érzi magát, hát kinek árt vele? Kevesebb lesz a fizetésetek? Szarabb lesz az életszínvonalatok? Tényleg nem értem mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!