Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról aki sajnos fiútestbe született és a mai napig úgy él? Imádom még a szexi latex,lakk és egyéb testrefeszülős,fényes ruceekat,csak sajnos még nincsen.
Szeretném majd megkezdeni külsőleg is az átalakulást.
Trollok reakcióiból és gúnyolódó,megalázó válaszokat köszi szépen nem kérek.
betegesnek tartom ezt a fajta gondolkodást, korcsosult lelki világnak
de ez az ő élete, ő test, ha másnak nem árt vele, akkor azt csinál amit akar
viszont fogadja el, hogy sokaknak nem kell műtét után, mint "nő"
tehát ez olyan dolog, hogy tudni kell mik a korlátai, persze összejöhet minden, csak ne várja el másoktól, hogy ugyanúgy tekintsenek rá, mint egy valódi nőre
#2: Nem vagyok unatkozó tini,viszont tényleg megyek majd pszichológushoz,pszichiáterhez,mert nekik ki kell adniuk egy igazolást H belül tényleg csajszee vok.
Mondjuk ez biztos és tudom hogy ki is fogják adni.
Megsértődsz rajtam, de ettől még férfi vagy, csak a nemi identitásod női. Szakvélemény mindenképpen kell a beavatkozás előtt.
A latex, bőr stb. ruciknak meg semmi köze a nemi identitáshoz, azok egyszerű preferenciák, a teljesen heterok között is van akik szeretik és izgatja őket (ld. fétisek, BDSM).
Most ezt társkeresés miatt írtad ki, igaz?
Melyik lány látod te az utcán latex lakban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!