Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy srác aki aki nekem tetszik csak nem tudom, hogy ő neki bejövök-e. Másfél éve ismerem már őt, osztálytársak vagyunk. Mondhatni elég lányos bár őszintén néha elég fura. Azért vagyok bizonytalan mert nem volt nagyon egyértelmű jele annak hogy táplál irántam azonos érzést. Vagyis éreztem néha de elbizonytalanodtam. Buszon néha a fejét rám hajtja ami valjuk be elég fura egy 15 éves sráctól, de nem csak nálam szokta. A két lábával közre zárja az én lábaimat, néha-néha "pattogtatja" a lábaimat (tudom elég fura kifejezés :'D). Volt már olyan, hogy játék közbe elég fura dolgokat mondott pl: baby, szivem stb. Nem rég pedig egyik játékkal amivel játszottunk (Leauge of Legends), mentünk 2 karakterrel akiket úgymond shippelnek mert melegek de nincsen hivatalosan megerősítve és azzal viccelődik hogy gay power meg ilyenek :'D. Tudnátok segíteni? Minden értelmes választ köszönök szépen. :)

2020. máj. 4. 20:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégis jó sülne ki a dologból, majd ne felejtsd el ki írni ide. Kellenek az ilyen kis szép hírek ebben az országban:D
2020. máj. 6. 12:55
 12/12 anonim válasza:
100%
Kérdezd meg hogy meleg-e ha a barátot nem fog megsértődni.
2020. máj. 26. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!