Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg, hogy meleg vagy biszex-e és esetleg valamilyen szinten bejövök-e neki?
Szóval van egy srác... Aki tetszik.
A probléma, hogy mindketten elég "zárkózottak" (igazából nem tudom, hogy ez a jó szó-e) vagyunk. Jóban vagyunk, mondhatjuk, hogy barátok vagyunk, ezzel nincs gond.
Inkább az, hogy egyszerűen nem tudom neki úgy lekommunikálni az egészet, ahogy szeretném. Próbálkoztam jeleket adni, pl bókolni neki meg kicsit úgymond "nyomulni", de hát mivel mindketten fiúk vagyunk ez annyira nem... Öhm... Értitek.
Amúgy volt már barátnője, de szerintem eléggé mű volt az egész, olyan téren, hogy kb mindenki melegnek gondolta és szerintem nagyjából csak ezért lett barátnője. Amikor szakított vele, akkor utána eléggé maga alatt volt, de nem tudom igazából, hogy úgymond "miért?", mert hát ő szakított vele és egy eléggé apró, már-már nevetséges dolog miatt.
Azt biztos, hogy nem homofób, beszéltünk már ilyen dolgokról (ő hozta fel), de ez nyilván nem jelent semmit.
Bevallanám neki az érzéseim, de ha esetleg nem meleg, akkor eléggé tartok attól, hogy megváltozna a barátságunk.
Több barátom tudja már, hogy nem vagyok hetero, meg hasonlók. Ő még nem tudja, valahogy rossz érzés lenne úgy elmondani neki (az érzéseim nélkül is)... Ahh...
Na jó, de ha elmondom neki, hogy amúgy bejön... És én nem jövök be neki?
Mi van, ha amúgy hetero és tökre csak barátként gondol rám, aztán odamegyek "ja, amúgy bejössz"???
Az meg, hogy amúgy rákérdezek...? Hogyan? "Meleg vagy?" "Bejövök neked?" Vagy mi?
Könnyű mondani, hogy "kérdezz rá", de mi van, ha amúgy nem viszonozza?
Ha volt barátnője, akkor nem meleg.
Max bi.
Aki full meleg annak soha nincs barátnője, viszont van fiúja, amit elég nehéz eltitkolni. A melegek általában azért keresik egymás társaságát, pl sex-haverságra, szóval ha nincs őrült nagy szerelem, meg nincs olyan totál bejön lexarom ha én nem kellek neki akkor is az övé vagyok típusú srác, már rég rád ugrott volna mert sex nélkül nem lehet élni.
Az érzéseidről nem beszélj neki, csak arról, hogy te meleg vagy, és már régebben is szeretted volna elmondani.
A reakciójából minden le fog jönni.
Meleg vagyok.
Nekem is volt barátnőm, nem éreztem semmit a lány iránt, de 14 évesen mindenki "ezt várta" és magamban is próbáltam elnyomni, hogy amúgy a fiúk vonzanak.
Most már persze nem jönnék össze lánnyal, mert elfogadtam magamat.
Viszont ez a coming outolás felé talán az "egyetlen járható ötlet/út", azt hiszem, hogy megfogadom.
Végső soron, a "reakciójából minden kiderül", remélem...
Én 23 vagyok és lexartam, hogy elvárnak e bármit is rólam már 13 évesen az egész iskola tudta hogy meleg vagyok mert lazán benyögtem hogy a Steiner kristófot szanaszét baxnám :D
Azóta van párom évek óta, és soha de soha lánynak még a közelébe sem mennék vagy mentem.
Ha valaki hát én 'büszke meleg" vagyok.
Ne rohand le hogy meleg vagyok és szerelmes beléd, és ugye a barátnő csak egy beard volt...mert lehet hogy nem az lesz a folytatás amit vársz.
Nyilván nem rohanom le... Majd valamikor, ha ketten vagyunk és úgy hozza a helyzet, vagy hasonló téma jön fel, szépen felvezetem, hogy meleg vagyok és aztán öhm... "Meglátjuk"
Gondolom, ezek után, ha érez valamit, vagy ha amúgy nem hetero, akkor talán megosztja velem.
Vagyis... Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!