Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki vagy szívat?
Figyelt kérdés
Ezt honnan lehet tudni?
Régóta tetszik egy srác és szeretnék vele randizni, jobban megismerkedni. Kábé egy éve ismerem. Dumáltunk párszor társaságban meg ráírtam facebookon is ahol órákat chateltünk többször.
Ha látjuk egymást akkor mosolyog és úgy néz hogy legszívesebben a nyakába ugranék. Csak kezet fogunk ha találkozunk de úgy szólít: kicsi ..(és a keresztnevem) pedig nem vagyok kicsi.
De van bnője! És én nem mondtam neki hogy tetszik meg másnak se a társaságban ahol találkoztunk. Nem vagyok az a nyivákolós meleg hogy annyira látszana hogy a fiúkat szeretem.
Honnan lehet tudni hogy van-e esélyem vagy csak szórakozik velem? Sajnos voltak rossz tapasztalataim.
2016. ápr. 15. 15:06
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és nem is vagyok fiatalabb nála,hanem én vagyok az idősebb. Ő 22 éves én meg 24 vagyok.
2016. ápr. 15. 15:09
2/3 anonim válasza:
mielőbb tisztázd vele miért mond, csinál ilyeneket. neked és a barátnőnek sem lesz jó ha csak szórakozni akar kicsit veled
3/3 anonim válasza:
Nem ismerjük őt és téged se így ítélni is nehéz, de szemléy szerint pl azt ha vkit becéznek vagy kicsiznek azt sose tartom jó dolognak. Tisztelet hiánya. Ádika, Zsoltika, Petike. Gondold át hogy melyik barátodat hívod így. Rá fogsz jönni, hogy akit így hívsz az valamiért kilóg a sorból. Pl: meleg, buta, balek, stb. Persze csak fiúra értem. Gondold át. A kicsinyítő képzőnek mindig oka van. Ez az én egyéni véleményem, de remélem nem így van, de pl az egyetlen egyértelműen meleg ismerősömet mindenki a Gáborkának vagy Gabikának hívja a Gábor helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!