Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bátoríthatnám azokat a fiúkat akiknek (valószínűleg) bejövök?
Szóval sulimban(és azon kívül is) van pár srác, akiknek szerintem bejövök, viszont nagyon gyámoltalannak tűnnek. Nem tudom, hogy magukkal nincsenek tisztában, túl "heterosan" viselkedek, nem tartják magukat elég helyesnek (ami butaság), tartanak a homofóboktól vagy mi, de keresik a szemkontaktust, viszont olyan furcsák. Azt értem, hogy tömegben próbálnak nem figyelni, de miért nem lép egyik sem? Ha valaki nekem bejön vagy valami, akkor keresek valami okot arra, hogy megszólítsam...esetleg, ha tudja a nevem, fb-n is próbálkozhatna, ha neki könnyebb. Lehet, hogy "helyes" vagyok és pont az esetük, de akkor sem értem ezt. Ha egy srác azt akarta eddig, hogy én lépjek, mert szerinte az aktívnek kell lépnie, akkor is adott valamilyen jeleket, hogy "itt vagyok vazze! Csábíccsá el, he'!"
Nektek is van ilyen tapasztalatotok?
Ui: Nem tudom tutira, hogy mimd meleg/bi e, vagy csak barátságosnak tűnök számukra(vagy valami???), de van olyan, aki tuti az.
Csak egy gondolat: miért nem kezdeményezel te azoknál, akik neked is bejönnek ezek közül a fiúk közül? Lehet, hogy magát a szemkontaktust szánják "Próbálkozz nálam :3" üzenetnek.
Nem ismerlek, de abból ítélve, amit írtál, talán te könyebben túl tudnád tenni magad az esetleges kudarcon, mint azok a "gyámoltalannak tűnő" fiúk.
Legalább kiderülne, hogy tényleg érdeklődnek-e irántad.
Hasonló helyzetben vagyok egy sráccal, a másik oldalról, a suliban, úgyhogy nagyon drukkolok, hogy összejöjjön neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!