Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a melegházas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a melegházasságról?

Figyelt kérdés
Ha Magyarországon összeházasodhatnának a melegek, akkor megtennétek? Illetve szerintetek a hűséges is nagyobb hangsúlyt kapna?
2020. ápr. 24. 13:49
1 2 3
 21/25 Tanquerey ***** válasza:
83%

Nos, a véleményemet ezzel kapcsolatban most már nem írom le, hiszen amit szerettem volna azt - igaz más szövegkörnyezetben - #nonamenickname és a #18-as hozzászóló tökéletesen leírta. Én megtettem, hogy feladom az elveimet és bejegyzett élettársi kapcsolatot létesítettem azzal az emberrel, akivel úgy gondoltam, le fogom élni az életem. Ez 2018-ban volt. Tavaly július óta már egy másik pasi ágyát melegíti. Szóval soha többet...

47/F Szhely

2020. ápr. 25. 11:06
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Joguk van hozzá.
2020. ápr. 26. 04:41
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Egy fenét van joguk! A jog szert a házasság egy vagyonközösség amely férfi és nő között jöhet létre.
2020. ápr. 26. 10:40
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Elgondolkodtató kérdés... Kb mi volt előbb a tyúk vagy a tojás. Olvasgattam itt egy két választ.

Heteroként és külső szemlélőként.

A társadalmi nyomás a fő probléma. A fiatal melegek előtt nincs jó példa hogy hogyan is működik egy stabil meleg kapcsolat. Amit érzékelnek az a Pride, a sötét szobák és szaunák. Ideje korán elkönyvelik magukban hogy ìzlésük torz, beteg és hogy baj van velük. (Pedig semmi bajuk.)

Látnak egy mintát másolják beleragadnak és ez üresség érzetet kelt bennük amire a szexet veszik gyógymódnak. Ezzekel szemben egy hetero fiatal lát működő házasságokat is, kapcsolatokat. Andalgó szerelmes párokat. Jóval több lehetőséget variációt amit később alapul vehet.

Inkább pszichológiai a különbség. Ha azt tanulod h nem lehet, akkor el is hiszed a végén.

Én engedném az azonos jogokat. Egyszerű okból. Ha azonos jogok lennének az a kevés meleg pár aki szembe ment a sztereotípiákal talán ezt is bevállalná ezáltal valahol egy fiatal látná, hogy lehet másképp élni. Pár generáció elteltével nem lenne különbség a működő hetero vagy meleg kapcsolatok százalékos arányában. De hogy változás legyen esélyt kell adni.

Minden esetre ha lesz gyerekem tuttira nyitott gondolkodásúvá próbálom majd formálni.

2020. ápr. 26. 13:39
 25/25 anonim ***** válasza:
89%

"Egy fenét van joguk! A jog szerint a házasság egy vagyonközösség amely férfi és nő között jöhet létre."

Néhány száz évvel ezelőtt meg a rabszolgatartás volt okés a jog szerint. Csak azért, mert jelenleg valamilyen törvény úgy van megfogalmazva ahogy, még nem azt jelenti hogy az erkölcsileg nem kifogásolható.

A kérdésre válaszolva:

Szerintem a házasság főleg egy rituálé, ami sok embernek imponál. Nem értem, hogy két azonos nemű miért ne köthetne házasságot ha nekik ez így tetszik.

Én személy szerint nem hiszem hogy házasodnék, mert nekem nem jelent sokat a dolog, de ettől függetlenül kiállok azok mellett akik melegként akarnak.

Azt hogy a hűség is nagyobb hangsúlyt kapna én kétlem, mert házasodni nyilván az akarna inkább, aki alapból a hűségesebb fajta.

2020. ápr. 26. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!