Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyarországon is lehet majd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon is lehet majd szavazni a melegházasságról?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, ma Írországban van szavazás a témáról, kíváncsi vagyok, itthon is lesz-e ilyen.
2015. máj. 22. 22:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
az én véleményem hogy nem
2015. máj. 22. 22:35
 2/19 anonim ***** válasza:
8%
Reméljük nem.
2015. máj. 22. 22:50
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Biztos lehet majd előbb/utóbb.

Az emberek pedig úgy szavaznak ahogy akarnak.

2015. máj. 22. 23:05
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Kb. annyi rá az esély, mint Lengyelországban. Az emberek túl bigottak hozzá, hogy felfogják, a házasság intézménye egyáltalán nem csak a keresztény vallás kiváltsága...
2015. máj. 22. 23:15
 5/19 anonim ***** válasza:
20%

,, Az emberek túl bigottak hozzá, hogy felfogják, a házasság intézménye egyáltalán nem csak a keresztény vallás kiváltsága...''

Akkor miért olyan fontos hogy azt ,,Isten színe előtt'' tegyék meg?

A papír meg csak papír semmi értelme.

2015. máj. 22. 23:22
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk kb el van lehetetlenítve a népszavazás intézménye szóval nem hiszem hogy lesz. :D
2015. máj. 22. 23:30
 7/19 anonim ***** válasza:
7%
De a házasság pont hogy a kereszténység kiváltsága. Házasság nélkül is buzulhat mindenki a 4 fal között (sajnos), nem kell ehhez az Isten házában "eskedni", sem polgári szertartás. A házasság intézménye mindig is férfi és nő között létezett és ez így is fog maradni, a többi pedig csak olcsó liberális maszlag. Magyarország 1000 éve keresztény ország, többnyire büszke múlttal, és egy ilyen gusztustalansággal nem fogja ezt beszennyezni. Az hogy a többi ország pedig milyen beteg dolgokkal b*ssza el a történelme magasztosságát és fertőzi meg a tradícióit az senkit sem érdekel. Ez a mi országunk, és akinek nem tetszik el lehet menni. (Lásd: Imre Kertész)
2015. máj. 23. 00:22
 8/19 anonim ***** válasza:
8%
😂😂😂 hahaha... A nap vicce!
2015. máj. 23. 00:55
 9/19 anonim ***** válasza:
19%

A legutolsó alkotmany modositas kimondja az alaptörvenyben , "házasság Mo.-n férfi és nő között kötettetik"

Nem valaszínű egy újabb módosítas mostanában, 2/3os szavazas kő hozzá .

Élettársi viszony sok joggal "ruházza "fel a veled hasonló helyzetűeket.

Sok boldogságot :)

2015. máj. 23. 01:53
 10/19 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok meleg, csak érdekel a téma, mert nem hagynám ki a szavazás lehetőségét.
2015. máj. 23. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!