Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon is lehet majd szavazni a melegházasságról?
Ha lehet, akkor nagyon sokára.
Tök mindegy, van jó pár ország, ahová el tudsz menni és házasságot kötni. Ha jól tudsz nyelveket, és van jó képzettséged, akkor pedig külföldön a magyar fizetésed sokszorosát megkeresheted.
"Isten színe előtt"
itt már megint a Bibliára, meg az egyházra hivatkozás van...
ha mindent komolyan vennénk, amit a biblia ír, akkor már mindenki halott lenne
különbben is, nehogy már megmondja valaki, hogy nem szerethetem XY-t, nem feküdhetek le vele, nem házasodhatok vele
ennyi erővel én is megmondhatom, hogy te nem ehetsz mekis hamburgert, mert szerintem nem egészséges...
5-ös, a baj csak az, hogy emelett a házasság rengeteg olyan "bónusz" joggal jár, ami a különleges élettársi kapcsolatban lévőknek nincs, ergó ezzel a nem kétnemű párokat a törvény előtt diszkriminálják. Ami nem túl kellemes, emellett pedig hátránnyal is jár(plusz vannak vallásos melegek is, akiknek ez jelent valamit).
7-es: Ez nem a "ti" országotok. Ez a magyar föld szülötteinek hazája. Én ugyanannyira magyar vagyok, mint te. Habár István a keresztény vallással erősitette meg az államalapitást, hogy az akkor szinte kötelezőnek számitó kereszténység ne tiporjon el minket, még nem jelenti azt, hogy Magyarország alkotmányosan keresztény ország lenne. Emellett pedig a házasság jóval a te dédelgetett vallásod elé nyúlik vissza, egészen a monogámia megjelenésééig. Emelett pedig kérlek nézz utána a magyar történelemnek, például Szent István Intelmeinek. Az államalapitó leirja, hogy az országban minnél nagyobb a diverzitás, annál fejlettebb lesz az, és a kultúránknak magába kéne fogadnia a többi nép kultúráját(ami meg is történik, ne tudd meg hány népi motivumunk jött az előttünk itt élő, általunk kiüzött népektől). Ha annyira nagymagyar akarsz lenni, akkor legalább informálódj a saját hazádról, és ne a szokásos fasiszta ostobasággal gyere... Mellesleg a liberális demokrácia elméletileg Magyarország hivatalos államformája, már jóval előttünk létezett(több mint kétszer olyan idős, mint hazánk), emellett pedig enélkül most nem tudnál ide irni... De azért szidd csak, a szólásszabadság is a liberális demokrácia kiváltsága.
Nem hinném, hogy lesz ilyen a közel jövőben, sőt ha a legközelebbi szavazáson a Jobbik nyer nagyon kegyetlen idők jönnek többek közt a melegekre is. Én költözök is Angliába, elegem van ebből az utálattal teli
Magyarországból. A net ellen felvonulnak tűntetni, de a Jobbik ellen vagy a melegek jogaiért nem, érdekes egy ország..... -'I hate the word homophobia. It's not a phobia. You're not scared. You are an asshole.' :)
"A házasság intézménye mindig is férfi és nő között létezett és ez így is fog maradni"
Bruhaha... 1000 éve a nő tulajdonnak számított, nem egyenrangú félnek. 60 éve Amerikában sem házasodhatott fehér férfi fekete nővel. Itthon nem házasodhatott zsidó kereszténnyel. 1999-ben még a világon sehol nem házasodhatott 2 férfi. Ma már 17 országban.
Ha valaki azt mondja, Magyarországon soha nem lesz lehetséges: NEM HISZEK NEKED.
"A házasság intézménye mindig is férfi és nő között létezett és ez így is fog maradni"
Bruhaha... 1000 éve a nő tulajdonnak számított, nem egyenrangú félnek. 60 éve Amerikában sem házasodhatott fehér férfi fekete nővel. Itthon nem házasodhatott zsidó kereszténnyel. 1999-ben még a világon sehol nem házasodhatott 2 férfi. Ma már 17 országban.
Ha valaki azt mondja, Magyarországon soha nem lesz lehetséges: NEM HISZEK NEKED. Sőt, minden tőlem telhetetőt megteszek, hogy még az én életemben megvalósuljon.
Kedves 15-ös!
Eléggé ismerem a hazám történelmét, az Intelmeket is többször olvastam. Szerintem István nem szexuális diverzitásra gondolt, amikor megfogalmaz(tat)ta intelmeit, hanem a nemzeti diverzitásra. Természetesen nem kínaiakra és négerekre értette, hanem leginkább a német, lengyel és a szomszédos országok jó viszonyát szerette volna azzal lefektetni, hogy a magyarságba beolvassza ezen nemzetek népeit és szokásait (amire sor is került többek között felesége által is). De nem történelmi felvilágosítást szeretnék adni neked, bár rád férne, ugyanis a fasizmus nem feltétlen követel homofób nézeteket, de olvass utána kicsit jobban, mielőtt ilyen erős szavakkal dobálóznál. A mi országunk Magyarország. Államformája köztársaság, és semmiképp sem liberális demokrácia (ha egyáltalán ez államformának tekinthető, mert szerintem inkább politikai irányzat, de ezt most nem tudom). Te is ugyanúgy magyar vagy mint én, senki sem mondta, hogy nem. Magyar az, aki állampolgársággal rendelkezik, és úgy is viselkedik, ahogy az egy magyarhoz méltó. Kormányunkat mi magyarok szavaztuk meg demokratikus szavazással, és ők (hála Istennek nem látják úgy), hogy országunk "kereteibe" beleférne egy ilyen intézkedés, mint a b*ziházasság legalizálása. Ergó Magyarország, mi magyarok nem kérünk belőle. Aztán akad a tömegekből olyan, aki szeretné, de úgy látszik kevesebben vannak. Hisz ha olyan sokan lennénk, valószínűleg ismerve jelenlegi kormányunkat, nem rájuk szavaztak volna, hanem a Magyar Liberális Pártra, vagy MSZP, vagy PM, kutyatöke, de biztos hogy a baloldalra, mert a jobboldal ilyet nem tűr. De ehhez nem voltak elegen. Úgy gondolom a magyarok jelentős százaléka valamely keresztény felekezet tagja, én is az vagyok. Nem koptatom a templompadot minden vasárnap hajnalban, és nem mormolok értelmetlen imákat evés/ivás előtt, mert azt, hogy enni tudok, jórészt magamnak köszönhetem, nem valami transzcendens erőnek. Ennek ellenére én azt a természetellenes és biológiailag kudarc folyamatot, mint az azonos neműek együttélése, nem tudom sem támogatni, sem elviselni. Ezzel szerintem nem egyedül vagyok, hiszen ha ez annyira fontos lett volna Magyarországnak, már megvalósult volna. Aki pedig nem tudja elfogadni azt, hogy a magyarok többségének álláspontja ez, az mehet külföldre, és ott azt csinál amit akar. (Egyenlőre) szabadon lehet utazni külföldre.
Ami pedig az utolsó mondatodat illeti, a szólásszabadságot egy (igen jól mondod) 2000, de inkább a 18. századi liberalizmusnak köszönhetjük és hálásak is lehetünk érte. Legfőképp az USA Függetlenségi Nyilatkozatának, amely az "elsőnek nevezett" ilyen alkotmány. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ezek a liberálisok nem vették ki az alkotmányból a rabszolgaság intézményét, valamint erős nemzeti érzelmeket is képviseltek. De biztos nagyon jól tudod ezt a mesét. A liberális maszlag kifejezést nem az USA alapítóatyáira, vagy a francia forradalom nagy liberálisaira alkalmaztam, hanem a modern érelemben vett liberális pártokra, akik olyan dolgokra adják a fejüket, mint milliárdok kidobása a cigányságra (eredménytelenül), kábszerek legalizálása, valamint az azonos neműek házasságának legalitása (egyszerűbben: b*ziházasság). Nekem a fent leírtak alapján ez az, ami már sok. Ne felejtsük el azokat a gyerekeket sem, akiket ilyen párok fogadnak örökbe, és NEM mondhatnak rá nemet. Mit érezhet az a srác, akit 2 faszi nevel fel? Nincs anyja, ráadásul... inkább nem is folytatom.
"Röviden" ennyi lenne.
Üdv;
a 7-es hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!