Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a melegházasságról?
Pont ez az. Megyünk a Pridera, harcolunk hogy olyan jogaink lehessenek mint a heteroknak.
A heterók és lépnek félre, náluk is van nyitott párkapcsolat, azonban itt fél vagy 1 év után már nyitottá válik a párkapcsolat, mert valójában legyünk őszinték, nem bírnak nagyon sokan parancsolni a farkuknak. Teszem fel a kérdést, hogy mivel elvileg ugye vonulunk az egyenlő jogokért, akkor az is leesett ezeknek az embereknek, hogyha megcsalás miatt válni akar az egyik fél, akkor az ott egy komoly jogi procedúra? Egy hetero szórakozóhelyen sincs sötét szoba. Egy melegnek sem nehezebb helyet találni a szexre, mint egy heteronak. Ne legyünk már álszentek, semmi másból sem állunk, mint a szex szex szex. Tisztelet a kivételnek természetesen. Ugyanazokat a jogokat akarjuk, de nyílegyenesen másképp cselekszünk és viselkedünk.
Én házasságellenes vagyok, akár heteró akár homo párról van szó. Aláírsz pár papírt (ha templomi akkor még rád is olvas valamit a szentember), megetetsz 100 főt 4 millióból, cserébe hónapokig tartó stressz, szervezkedés, nem támogatom. Nem ezen múlik a kapcsolat értéke, a szerelem, vagy a hűség.
De a melegek egyenjogúságát igen, és aki igényt tart arra hogy házasodhasson, annak adjuk meg. Csak a bigottakat nem lehet arrol meggyőzni hogy az is ember aki más mint ők...
Ahogy a hármas írta.
Mára a házzasság intézménye elég okafogyottá vált, értelme nem sok van. Persze ettől függetlenül legyen meg az esélye mindenkinek megházasodni.
Valószínűleg sokan házasodnának, ha megtehetnék, de alapvetően egy párt (tök mindegy, hogy meleg vagy hetero) nem ez fog összekötni. Ha mégis, az régen rossz.
Undorítónak tartom a meleg világ nagy részét. Tele van álszent emberekkel, mert önkritikát nagyon kevesen gyakorolnak.
Ugyanazt akarjuk mint a heterók. Rendben, akkor menjünk ezért a Pridera. Na de akkor itt feltenném a kérdést, hogy és hány pasival szexelsz ezen Pride időszak alatt.
Volt vagy van valaha is olyan meleg, hogy miért mondják azokat, hogy csak a szex kell nekik? Hogy undorító amit csinálnak? Nekik házasság amikor azt sem tudják mi a kapcsolat? Sorolhatnám még a kérdéseket napestig. De valaki elgondolkozott már azon hogy talán van amiben igazuk van a heteróknak? Gondoljátok már végig, hogy vajon miért nehéz párkapcsolatot találni olyan személlyel aki monogám? Az szerintetek normális, hogy elvileg halál szerelmes a párodba, de vajon ugyanezt elmondanád akkor is amikor éppen más pasi farka van a szádban? Kérlek ugyan dehogy.
Egy hetero ember annyit lát a melegekből, hogy össze-vissza basznak és csalják a másikat. Tegyük a szívünkre a kezüket, igaz.
Azt mondják, hogy csak a szex izgat minket. Ismét legyünk őszinték. Szaunák, sötét szoba... Gondolom nem kell kifejteni.
A hűség náluk nem létezik. Lássuk be, elég kevés a monogám meleg.
A legnagyobb probléma, hogy tele van a gyakori kérdések olyan emberekkel, akik komoly kapcsolatot keresnek, de nem találnak. A kommentek 99%-a az hogy nagyon nehéz, meg kevés a hűséges pasi.
Rengeteg pasival beszélgettem akik azt mondták, hogy feladták a párkapcsolat keresését, mert kiégtek, hiszen nem találtak épkézláb, monogámiára képes, emberi értékekkel rendelkező pasit. Már bocs skacok, de ha egymást nem tiszteljük, akkor hogy is várjuk el másoktól, hogy szintén tiszteljenek minket?
Én csak a kapcsolat egy opcionális lépésének tekintem a házasságot de ha egy meleg párnak fontos szerintem jó lenne ha lehetne fozzá joguk.
Heterók között is vannak hűtlenek és tiszavirág életű házasságok, főleg sztároknál akik a sokadik házasságot kötik esetenként pár hónap múlva meg válnak is szóval nem a melegházasság fogja tönkretenni a "házasság szentségét", tönkre van az már téve régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!