Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a melegházas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a melegházasságról?

Figyelt kérdés
Ha Magyarországon összeházasodhatnának a melegek, akkor megtennétek? Illetve szerintetek a hűséges is nagyobb hangsúlyt kapna?
2020. ápr. 24. 13:49
1 2 3
 11/25 Croissant0101 ***** válasza:
88%

Hogy a kérdésre is válaszoljak, én egyet értek vele. Jó lenne. Már más is írta hogy pl kórházi kezelés esetén is kaphatnál infót. Csak sajnos egyet kell értenem. A meleg világ eléggé nem áll készen erre Magyarországon, illetve a Pride sem arról szól amiről kellene. Vagyis pontosítva a benne résztvevők nem arra használják.

Kaptam már meg sokszor hogy egy hetero párkapcsolatban ott a gyerek. Ne haragudjatok meg, de a hálószobában nincs ott. A szexuális életük továbbra is kettejükre tartozik. Szóval nem a gyerek tartja össze őket, hanem a szerelem. Na most erre képtelen a legtöbb meleg aki nyitott kapcsolatban él, vagy megcsalja a párját hogy őszinte legyen, mert az egyszerűbb út, az őszinteség sokszor nehezebb számukra, mint felépíteni egy egész kamu sztorit a párjauknak és kamuprofilt csinálni, x beszélgetést lefolytatni x mennyiségű emberrel, majd plusz időt szakítani erre, amit egyébként a párjukkal is eltölthettek volna annak érdekében hogy ne legyen lapos a kapcsolat.

2020. ápr. 24. 15:49
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

A hűségnek semmi köze a házassághoz - ha így lenne akkor nem végződne a házasságok nagy része válással, meg nem lenne hűtlenség, félrelépések.

Ez egy, az érzelmi köteléket kifejező "aktus", illetve a vallásos emberek, a szokások miatt fontos. Ettől két ember kapcsolata nem úgymond "egy papíron" múlik.

2020. ápr. 24. 15:53
 13/25 Croissant0101 ***** válasza:
93%

Szerintem meg igenis van köze. Egy házasságban élő fél, ha megcsalja a párját, akkor szánolnia kell a válás következményeivel. Azaz mindenképpen egy hosszas jogi procedúra elé néz.

Egy meleg papír nélkül, illetve következmények nélkül max szakít azzal akit rommá csalt, azaz nem szerette max emberileg. Azért ez nem ugyanaz.

2020. ápr. 24. 16:00
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Mindenki tegye, amit jónak tart. Mivel válás valószínűleg lesz belőle, majd az ügyvédeknek lesz vele dolga és bevétele.
2020. ápr. 24. 16:01
 15/25 nonamenickname ***** válasza:
81%
Elég érdekes visszajelzés az is, hogy egy komolytalan kérdést egy csomóan megválaszolnak, nyilván annak a reményében, hogy szex lesz belőle és várják a privát üzeneteket. Szóval igen. Hs megnéznénk, hogy valójában ki az a meleg aki komolyan gondolja azt amiért a Pride van, egészen alacsony lenne a szám. Ez szánalmas. Tényleg el van korcsolsulva a meleg világ, hogyha egy hasfájós saját hugyát ivó több választ kap mint egy rém egyszerű kérdés. Komolytalan és álszent az egész meleg világ. Remélem egy két kérdésnél mikor elolvassa tényleg magába száll néhány ember. Lassan kezdek egyet érteni a heterókkal meleg létemre, hogy csak egy undorító métely vagyunk, mert egymással szemben is ugyanígy viselkedünk.
2020. ápr. 24. 19:17
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

Mint a normálisról.Felesleges.Csak egy papír.

Én bi vagyok 25 éve élünk együtt.És működik.

2020. ápr. 24. 22:12
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

Azoknak, akik arról okoskodnak, hogy nem létezik hűség a melegek között.

20 évesen lettem viszonzatlanul szerelmes egy heteroszexuális fiúba. Semmi nem történt köztünk, csak barátság, és egy plátói szerelem.

Ennek ellenére a következő 5 évben rá sem birtam nézni más férfira.

Utána volt egy nagyon rövid, szintén plátói vonzalom, bár ott lehetett volna több is, mert biszex volt a srác de mivel az nem volt szerelem, sem kapcsolat, csak szexuális vonzódás, ezért én nem mentem bele semmibe, és mikor bepróbálkozott, azonnal leépitettem a srácot.

Párt sohasem találtam, igaz, nem is kerestem, egyrészt, mert sosem tudtam igazán elfelejteni életem nagy szerelmét, másrészt, mert mindig hamar megcsömörlöttem attól, amit a társkeresőn láttam, és töröltem magam.

Ha párkapcsolatban nem is élhettem meg a hűséget, de egy nagyon mély, minden testiségtől mentes, de lelkileg nagyon szoros, élethosszig barátságban igen, egy évtizeden át, jóban-rosszban, sok öröm és sok nehézség közepette. És ez az életben a szépség, és ez a fontos, nem a szex és nem a kukik!

Ha megtalálnám a másik felemet, házasságban szeretném leélni vele az életemet, ami olyan értékekre épül, mint szerelem, bizalom, hűség, összetartozás, őszinteség, megbocsátás, és amiben a szex csak egy dolog a közös élet megannyi fontos aspektusa között.

Persze lehet, hogy ez a fajta hozzáállás abból is ered, hogy sokakkal ellentétben vallásos értékrenddel élem az életemet - mert attól, hogy a heteroszexuális vallásosak kirekesztenek, Isten nem fordul el tőlem, és én se Tőle...

Szóval aki cinikusan az irta, hogy hűség a melegek között? - Jó vicc - nos, az nyilatkozzon a maga és társai nevében, ne az enyémben... Köszönöm!

2020. ápr. 24. 23:09
 18/25 anonim ***** válasza:
87%

nonamenickname mindkét hozzászólásával egyetértek. Két dolgot leszámítva.

Egyrészt a melegek közt is vannak akik a klasszikus monogám párkapcsolatot keresik. Ők előbb-utóbb párra találnak és többet nem hallasz róluk mert többségében olyan messzire kerülik a "meleg közösségnek" hazudott belterjes fétistestvériséget mint vérfarkas a családi ezüstöt. Akik itt párkapcsolatot keresnek többségében azok is csak szexet keresnek.

A másik az, hogy a házasságtól nem lenne több hűséges meleg. Ott van a bejegyzett élettársi kapcsolat. Ugyan az mint a házasság annak minden velejárójával a másik nevének felvételét és a közös örökbefogadást leszámítva. Aztán még sem állnak sorok az önkormányzatok előtt. Miért? Mert a többség még csak párt sem keres csak valakit akibe aznap este éppen beleverheti a fa**át. Ezek a nagy büdös tények.

Jah és még valami. Nagyon sokan nem azért utálnak minket mert a saját nemünkhöz vonzódunk. Hanem azért ahogy a többség viselkedik. Tudod honnan tudhatod? Abból, hogy amikor a hőbörgő mindennek elmondott homofób valamilyen okból megismer és rájön, hogy olyan ember vagy mint a többi akkor egyből nem gyűlölködik tovább. És amikor bu*izik onnantól mindig hozzáteszi, hogy nem rád értette, hanem azokra akik nem olyanok mint te.

Nem csak a mellünket kéne verni a jogainkért kiabálva, hanem kicsit magunkbanézni....

2020. ápr. 25. 00:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

#18, teljesen igazad van

#17 voltam, és ugyanezt gondolom.

2020. ápr. 25. 00:36
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
A házasság, férfi és nő közti életközösség. Mit nem értesz??
2020. ápr. 25. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!