Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexualitás hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitás hogy lehet hogy természetellenesnek van beàllítva amikor minden létező àllatfajnàl is megfigyelték?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok meleg, de én nagyon elfogadó vagyok velük szemben és sajnàlom hogy úgymond "kisebbségben" kell élniük. Viszont szélsőjobboldaliak, hungaristàk folyton azt hangoztatjàk hogy természetellenes, meg nekem is mondta màr több ismerősöm hogy ez betegség. Ha valóban az akkor hogy lehet hogy amióta vilàg a vilàg minden élőlénynél létezik egy bizonyos rétegben? Ez az ilyen embereket nem zavarja?
2020. ápr. 21. 22:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
0%

39-es ugye tudod hogy ezek a szuper anyagok csak egy pillanatra léteznek mert a természet pont higy nem igen engedi a létezésüket! Mert nem természetesek! 😓😅 amugy időutazás... ehhez sem értesz nagyon is létezik nem vezet paradoxonhoz előre lehet utazni az időben és teljesen természetes módon (gravitációval) viszont igen az már nem lehetséges hogy visszafelé utazzanak... de vannak elméletek hogy masik dimenziókban lehetséges mert teljesen mások a fizikai szabályok!

De itt nem is arról van szo hogy lehetséges vagy sem! A szuper anyagok is lehetségesek de mégsem természetesek!!! Pont azzal okoskodtok hogy ami természetes az létezik ami meg nem az nem létezik de ez nem igy van!

2020. ápr. 22. 12:57
 42/68 anonim ***** válasza:
97%

"ennyit is érsz és értesz a témával kapcsolatban"

Lehet nem kéne lesüllyedni a szintetekre, de azért lássuk az érveitek minőségét, tudományosságát, stílusát:

--> "kiskoromban tyúkszart ettem, mégsem tolom heti egy alkalommal desszertnek hosszú évek óta"

--> "Kit érdekel, hogy Julius Ceaser Brutust cumizta 2 pávatollas, hányós fürdőzéses vacsora közt"

--> "Ha az ősember megrakta a mamutot, akkor mai napig elefántokat kéne dugnunk?"

-->" nem csinálnák az emberek mert nem éreznék szükségét egy olyan őskori világban ahol a tél zord és az élelem szerzés egyenlő a halállal"

A többit nagyon el sem olvastam. Kivéve, ami még jelölt.

Az, hogy ki mennyit ér a ti írásotokból megtudni, hát na..., nem sok vizet zavar.

2020. ápr. 22. 13:05
 43/68 anonim ***** válasza:
0%

Lesüllyedni? Te írtad azokat a baromságokat te idiota...

hogy tyúk ürüléket eszel meg mas agyat nyalnád vagy mit tom én még mit... igazából nem is arról van szo hogy meleg vagy sem hanem arról hogy egy perverz züllött alak vagy ami igazából nem a szexualis identitástól függ hanem magátol az embertől...

2020. ápr. 22. 13:10
 44/68 anonim ***** válasza:
0%
Amugy be van linkelve miert is nem annyira jok a meleg szülők mint a normális szülők tudományos cikk... de persze nektek az semmit sem er... 😀😃😂🤣 ugy szinten...
2020. ápr. 22. 13:11
 45/68 anonim ***** válasza:
100%

"Te írtad azokat a baromságokat te idiota"

Én? Te szelektíven vak vagy az elvtársaid írásaira? Ha nem tűnt volna fel, akkor abban a stílusban feleltem a Family guy-ratyi elvtársad írására, amiben ő reagált a kérdésre és nekem is.

Az ő stílusa és érteke nem zavart? Vagy az rendben van, mert csak az számít, hogy vallja ugyanazokat a nézeteket, mint te?

Bemásoltam, hogy milyen butaságokat írtatok. Miért gondolod, hogy ezekre ti normális reakciót érdemeltek?

2020. ápr. 22. 13:15
 46/68 anonim ***** válasza:
0%

Először is én normalisan az elején már megfogalmaztam a nezeteimet mellé tudományos kutatásokkal es érvekkel... erre lényegeben ti tojtok és csak a saját kis hipotéziseiteket írjatok le random! És igen lehet az akit irtak nem ugy fejezte ki magat ahogy kellene de itt nagyon sokan olyan érveket mondtok ami nagyon nem állja meg a helyét!

Utána te meg még csak normalisan sem akarsz válaszolni hanem itt jatszod az agyadat és csak a hülyeséget tolod!

2020. ápr. 22. 13:22
 47/68 anonim ***** válasza:
0%

És lényegeben mindaddig nem zavar amig nem nekem van címezve... ha nem vetted volna észre az elso válaszomban sem neveztem meg senkit sem... le írtam a saját dolgaimat kihagyva bárkit is... és csak azokra reagáltam és még mindig kulturáltabban mint ők akik instant hülyéznek...

De közben meg tudományosan nem akarnak utána nézni!

Nézd végig te is! Minden egyes felmérés azt mutatja hogy a meleg pároknak a gyerekei kevésbé lesznek sikeresek és sokkal több bűnt követnek el mint azok akiket normális szülők nevelnek de itt is lehetnek kivételek de akkor sem kell ugy bemagyarázni hogy nektek van igazatok mert nincsen! Mert vannak felmérések amik átlagban elmondják hogy ki merre hány meter!!!

2020. ápr. 22. 13:27
 48/68 anonim ***** válasza:
0%

És akárhogy akarjátok bemagyarázni a tul népesedését mert semmi köze nem volt ehhez! Mert amikor a férfiak vadásztak akkor nagyon sokan meghaltak! Ergo kevesebb férfi is volt mint nő akik biztonságosan gyűjtögettek! A tul népesedését csak a mai világban létezik előtte szo sem volt róla! A farok tul szaporodását pedig nem a szexualitás befolyásolja hanem a többi élőlény mert tudni illik vannak ragadozó állatok és novenyevok! Ezek egymást tartják fent hogy ne legyen tul szaporodva az egyik a másiknál... erről is vannak hivatalos dolgok! Nézzetek meg őket!

A zöld tél.. na most azt sem ertem hogy tudnád megcáfolni... miért akarna bárki is gyereket amikor törd életkörülmények van? Mi erte a válaszod? Hat persze hogy az mert a szexnek van elvezet faktora ami a fajfenntartást hivatott fenntartani nem pedig a homoszexuálisok alaptalan tudoanytalan védekezését!

2020. ápr. 22. 13:32
 49/68 anonim ***** válasza:
97%

Egyetlen tudományos érved sem volt. Az első válaszodnál leírtam, hogy miért butaság, amit írtál.

A "mesterséges" elemek azért nem maradnak meg, mert nem stabilak Földi körülmények között és azonnal bomlanak. Ez nem azt jelenti, hogy a természetben maguktól nem jöhetnek létre, csak annyira instabilak, hogy szinte csak egy pillanatig léteznek. Ezért a természetben lehetetlen megfigyelni, csak laborban, Földi körülmények között.

Ez nem azt jelenti, hogy a természetben sehol sem keletkeznek maguktól, mert a természet nem csak a Föld. Azért mintákat venni pl. egy szupernóva robbanásából, hát sok sikert.

De hogy ennek mi a köze a homoszexualitáshoz, azt nem tudom. A természetben viszont mindkettő létezik. Lehet a Napunk is a belsejében hidrogén mellett még homoszexuálisokat is éget és ezért sugárzik olyan melegen. Nem tudom.

2020. ápr. 22. 13:33
 50/68 anonim ***** válasza:
97%
Menj, szerelmem. Mindörökké emlékezni fogok rád és tudd, hogy mindig lesz egy kicsiny hely számodra a szívemben, valahol leghátul, az egyik sarkában, de lesz!!!
2020. ápr. 22. 13:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!