Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexualitás hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitás hogy lehet hogy természetellenesnek van beàllítva amikor minden létező àllatfajnàl is megfigyelték?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok meleg, de én nagyon elfogadó vagyok velük szemben és sajnàlom hogy úgymond "kisebbségben" kell élniük. Viszont szélsőjobboldaliak, hungaristàk folyton azt hangoztatjàk hogy természetellenes, meg nekem is mondta màr több ismerősöm hogy ez betegség. Ha valóban az akkor hogy lehet hogy amióta vilàg a vilàg minden élőlénynél létezik egy bizonyos rétegben? Ez az ilyen embereket nem zavarja?
2020. ápr. 21. 22:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
0%
Vitatkozhatunk... tényleg... csak annyi különbséggel hogy én le írtam tudományos tényeket... nem akarok semmit sem bemagyarázni ráadásul ugy hogy ütöm vele a masik mondatokat mert az utánam lévők mind ezt csinálták nem tom te is köztük voltàl el de olvasd el azokat is és meglátod! (Ha képes vagy rá mert egy csomó dolgot meg akartàl te is magyarázni amit én is le írtam... 😂😅😓🧐😬)
2020. ápr. 22. 11:53
 32/68 anonim ***** válasza:
0%
És nyilván a barátodnak vannak mentális zavarai mert ez vissza üt ha nincs apa vagy anya hidd el... lehet te nem vetted észre mert sok dolog pl egy párkapcsolatban jön ki vagy pedig olyan helyzetekben ahol önvédelemnek-erőszak történik
2020. ápr. 22. 11:56
 33/68 Eric Griffin ***** válasza:
0%

#14, csak gratulálni tudok, kiemeltél egy mondatot, ami gondolom a legfájdalmasabb számodra (mivel az írásodból látszik, hogy meleg vagy, és tipikusan az a fajta aki hangosan szónokol a jogaitokért). Semmi személyeset nem írtam, de te elkezdesz nekem fajtázni, mindezt úgy, hogy én tyúkokat baszok. (Amúgy előbb dugnék tyúkot, mint pasit.) Nem tudom, ezt miből sikerült összehoznod, talán abból, hogy tyúkszart ettem kiskoromban, de ha ezt tudom, akkor azzal kezdtem volna, hogy Emily Ratajkowskis pólóban zabálom a hamburgert, és akkor az okos agyadban összeállt volna, hogy Emily Ratajkoskit dugom. Teljesen felesleges neked válaszolnom, mert látszik, hogy sötét vagy. Miattad sajnálom a melegeket, mert pont a magadfajta, hangoskodó gyökerek miatt vannak úgy elnyomva. Senki sem kéri a melegektől, hogy legyenek heterok, csak annyit kérne tőlük mindenki, hogy fogadják el a tényt, hogy nem normális dolog a homoszexualitás, nem hogy még az ellenkezőjéről akarjanak meggyőzni. Csináld otthon a szobádban a pasiddal/pasijaiddal, ti dolgotok. Tipikusan olyan meleg lehetsz, aki ha a tömegben meghall egy olyan mondatot nyáron, hogy: "Ajj, utálom a nyartat, nagyon nem bírom a meleget." akkor felüvöltesz: "Mi a bajod a b..ikkal????"...

Ja és annyit hozzátennék, hogy a fajtámnak nem kellett semmire sem rájönni, kiskorom óta úgy vagyok kódolva, hogy már az oviban is papás-mamást akartam játszani, nem pedig papás-papást, vagy papás-tyúkost.

2020. ápr. 22. 12:11
 34/68 anonim ***** válasza:
0%
Na igen utolso en is kb erről vitázok mar egy ideje és sok hulye még saját magat is megcáfolja a mondatával és akkor még ugy akarjak be állítani hogy ők az okosak... 😅😂
2020. ápr. 22. 12:14
 35/68 anonim ***** válasza:
100%

"Arról volt szo hogy sok olyan dolog van amit igy a gyerek nem fog tudni akárhogy akarod bemagyarázni ezek a tények! Járj utána én megtettem!"

Szerintem inkább neked kellene kicsit utánajárnod a dolgoknak.

Tudod mik a tények? Az, hogy a hetero családokban sem mindenhol ugyan azokat a "dolgokat" tanulja meg a gyerek mert minden család más és minden gyerek más értékekkel rendelkezik. (beszélgess kicsit ovonénikkel, dadusokkal. Kérdezz rá egy gyermekpszichológusnál a dolgokra) Ezért is vagyunk különbözőek ezért is gondolkodunk másképpen. A családok több mint fele csonka család vagy második, harmadik házasságként alakulnak ki. Magyarországon kb. 25 ezer gyermek van állami gondozásban. Ők aztán végképp semmit sem fognak a szüleiktől tanulni "akárhogy akarod bemagyarázni ezek a tények!" Többségük mégis rendes felnőtt, rendes szülő lesz.

Mert ugye egyetlen egy esetben sem tudod biztosítani, hogy egy gyermek milyen értékeket tanul meg a szüleitől. Még csak azt sem tudod megmondani mik azok az értékek, csak azt, hogy NEKED mik azok. Mert Te azokat kaptad a szüleidtől. Más meg mást.

2020. ápr. 22. 12:21
 36/68 anonim ***** válasza:
0%

Bocs de a legtöbb árva nem épp a legjobb felnőtt lesz... akárhogy akarod bemagyarázni itt is csak tények nélkül nem támasztasz alá semmit sem!

Egyrészt nem is arról Volt szo hogy valakinek csak egy szülője van hanem hogy valakinek 2 apa ja vagy anyaja van! Amugy csak szólok mind azoknak akiknek csak egy szülője volt vagy egy sem azoknak mind van kisebb-nagyobb mentális sérülése gondja! Általában ezek az emberek kórosan hiányolják a szeretetett és egyéb olyan dolgot amik nem volt meg nekik

Amugy szerintem több árvát lattam mint te... a sulikban vagyis az osztályokban volt kb 3 a suliban meg kb olyan 13-14 azon kivul... na most akik az osztályba jártak azoknak mind volt elég komoly bajuk... vagdosas drogok depresszió stb... amugy is tudom mi zajlik az árva házakban! Ott korántsem normális körülmények között nő fel egy gyerek! Általában a többi veri vagy a gond viselik verik vagy pedig nem is nevelik csak vannak mint a $Z@R! És ezt elso kézből is tudom mert nagybatyam felesége árvaházba nevelkedett! Voltak is neki gondjai mesélt is hogy mi volt (nem nekem hanem anyunak)

Erről beszélek be akarod magyarázni ráadásul alaptalanul és még rosszul is.. hivatkozva klisékre!

2020. ápr. 22. 12:34
 37/68 anonim ***** válasza:
14%

Amugy itt egy hivatalos és tudományos cikk itt van minden... keres többet de azokban is hasonlo adat van...

[link]

2020. ápr. 22. 12:41
 38/68 anonim ***** válasza:
96%

"csak gratulálni tudok, kiemeltél egy mondatot, ami gondolom a legfájdalmasabb számodra"

Nem, nem ez volt a legfájdalmasabb. Most be kell vallanom, mert már nem bírom magamban tartani: az volt a legfájdalmasabb, hogy tudom, hetero vagy és soha nem kaphatok meg egy olyan tökéletes pasit mint te. Amikor olvastam az írásod, akkor azonnal beléd szerettem, annyira intelligensen és logikusan közelítetted meg a témát, hogy szerintem neked van a legszexibb agyad az egész multiverzumban. Ha tehetném, egész nap simogatnám, nyalogatnám az agytekervényeidet, annyira szexik!!! Kiszopkodnám belőlük az agy-gerincvelői folyadékot!!! A másik, hogy szerintem lelki társak vagyunk, mert én meg libaszart ettem gyerekként és szerintem az sem véletlen, hogy te meg tyúkszart. Ez NEM lehet véletlen!!!! A kakasok ráadásul folyamatosan domináltak az udvarban engem, kergettek és olyankor mindig azt kívántam bár tyúk lehetnék!!!! Amikor elkapna, lenyomna a földre és végigszarná a testem...most már tudom, hogy mennyire rendben van az a vágyam, hogy valaki tisztára nyalja a tyúkszaros testem. Végre felszabadultam szexuálisan és ezt NEKED köszönhetem szerelmem!!!

Én ezek után már nem a szobában akarom csinálni, hanem a tyúkólban, kizárólag veled.

Vagy csak az fájt nekem, hogy mennyire buták egyesek és mennyire ostoba érveik vannak.

Mindenki válassza ki a szimpatikusabb verziót.

2020. ápr. 22. 12:45
 39/68 anonim ***** válasza:
98%
Amit mesterségesen hoznak létre, azok is természetesek, hiszen a természet, a fizika törvényei lehetővé teszi a megvalósulásukat... azt fontos tisztázni, hogy természetellenesnek a fizika, a természet törvényeinek ellentmondó jelenségeket kell tekinteni, mint pl időutazás, ami paradoxonhoz vezet a logika szabályai mentén. De az hogy két férfi egymással szeretkezik, nem természetellenes, hiszen számtalan példája van ennek az eseménynek a valóságban. A természetellenes szó azért ragadt rá e tevékenységre, mert a középkorban az egyház így nevezte a dogmákat sértő cselekményeket, amiket mulatságosan primitív módon és önkényesen határozott meg. A civilizált és felvilágosult ember tartózkodik az ilyen elavult és igazoltan hazug világképek maradványaihoz való ragaszkodástól.
2020. ápr. 22. 12:51
 40/68 anonim ***** válasza:
0%
Amugy utolso ha ilyeneket írsz az pont azt jelzi hogy ennyit is érsz és értesz a témával kapcsolatban!
2020. ápr. 22. 12:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!