Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexualitás hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitás hogy lehet hogy természetellenesnek van beàllítva amikor minden létező àllatfajnàl is megfigyelték?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok meleg, de én nagyon elfogadó vagyok velük szemben és sajnàlom hogy úgymond "kisebbségben" kell élniük. Viszont szélsőjobboldaliak, hungaristàk folyton azt hangoztatjàk hogy természetellenes, meg nekem is mondta màr több ismerősöm hogy ez betegség. Ha valóban az akkor hogy lehet hogy amióta vilàg a vilàg minden élőlénynél létezik egy bizonyos rétegben? Ez az ilyen embereket nem zavarja?
2020. ápr. 21. 22:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
15%

Őszintén amit írtál annak semmi értéke nincs már bocs... emberi viselkedéséről beszélsz miközben annak semmi köze a szexualitashoz... na most egy olyan párnál amit mondtál az emberek szintén mondjak hogy azoknak nem szabadna gyereket! Hidd el!

Az meg a masik hogy egy homo. Párnál nem tud ugy kifejlődni a gyerek hiába akarod be magyarázni hogy mivel tud többet nyújtani mint egy hetero par... nos annyival hogy ott van anya és apa is...! (De amugy sem a gyerek nevelesrol beszéltem hanem a család alapításáról amit meg nyilván nem tudnak!)

Sajnos az van hogy van egy anya akitől olyan dolgokat tanul meg és van egy apa akitől más dolgokat tanul meg! És ahogy írtam az csak a filmekben van hogy az egyik homo. Pár tagja az olyan mintha nő lenne a masik meg olyan mint egy rendes férfi...! Vagy fordítva leszbiknél...

És amugy az emberi túlszaporodásnak már most vannak gondjai! Sőt már kb 25 éve... Indiában többen élnek mint az USA-ban azt az USA kb 4x nagyobb!!!!!!

2020. ápr. 22. 03:25
 22/68 anonim ***** válasza:
4%
Ja amugy még egy példa... egy homokos párnál egy gyerek aki pl fiu és nyilván hetero az hogyan fog viszonyulni a nőkhöz? Azok a szülők milyen tanácsot tudnak adni a nőkről hogy hogyan hódítsa meg a srác...??? Nincs ott apa akinek vannak tapasztalatai a nőkkel és van anya is aki ő maga nő és meg tudja mondani hogy miket szeretnek a nők a férfiakban!
2020. ápr. 22. 03:28
 23/68 anonim ***** válasza:
83%

Ez a természetes érv elég könnyen megcafolhato (lásd: még azok az IQ koldusok is képesek megcafolni, akik a homoszexualitást a gyilkossághoz hasonlítják)

Jobb érv azt felhozni hogy a "betegség" definíciója nem illik a homoszexualitásra.

2020. ápr. 22. 04:06
 24/68 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit túl sikerült ezt tárgyalni..

Természet = Világmindenség

Tehát természetes = létező

Természetellenes = nem létező.

A homoszexualitás létezik, így be kell látni, hogy természetes.

A másik újra és újra felbukkanó szó a homofób és egyéb prolik nyelvezetében a “normális”. Tájékoztatlak benneteket, hogy ez a szó értelmetlen, ha egyes embereket, embercsoportokat jelöltök vele. Mert ez a szó számszerűsíthető tulajdonságok valószínűségi eloszlását jelöli. Pl normálisan oszlik el a testmagasság (haranggörbe a sűrűségfüggvénye). De egy adott ember nem tud normális/nemnormális lenni, mint ahogy a tömegemberek gondolják.

2020. ápr. 22. 07:18
 25/68 anonim ***** válasza:
100%

"egy homokos párnál egy gyerek aki pl fiu és nyilván hetero az hogyan fog viszonyulni a nőkhöz? Azok a szülők milyen tanácsot tudnak adni a nőkről hogy hogyan hódítsa meg a srác...???"

Gondolom téged is a szüleid tanítottak meg mindenre amit a világról tudsz. Bár az esetedben nem lennék meglepődve.

Tudod a meleg embereknek is van anyukájuk, vannak húgaik és nővéreik, nő ismerőseik, barátaik. Az ember az esetek többségében nem szatyorban neveli a gyerekét így hidd el nem 30 évesen fog leesni a gyerkőcnek, hogy léteznek nők is a világon...

2020. ápr. 22. 07:36
 26/68 anonim ***** válasza:
0%

Az a gond hogy a ti erveitek még csak annak sem lehet nevezni és normalisan le írtam mik azok a logikus érvek...!

De újból hülyeséget irtok amit ti magatok cáfoltok meg! 😅

Van anyukák uj novereik na meg nő ismerőseik.... na most a gyereket nem ezek az emberek fogjak nevelni hanem a szülők ergo pont hogy a meleg szülők nem tudjak meg adni nekik ezt a tudást...

és speciel van nagyon sok ember akinek nincs női testvére vagy pedig anyukája vagy pedig anyuka nélkül nő fel!!!

Látod hol a probléma írjatok hogy mindent meg tud neki adni csak pont hogy ezeket a dolgokat a női ismerőseik adjak meg nekik... 😪😓

2020. ápr. 22. 11:03
 27/68 anonim ***** válasza:
0%

És utolso nyilván de csak félig mert a többit könyvekből tanultam... beszélhetünk a tudományról is utolso előtti...

minden ami létezik természetes

Minden ami nem létezik természet ellenes

Ekkora hülyeséget sem hallottam még!!!

Csak nézz rá a periódusos táblára ha annyira akarod itt osztani az észt! Nagyon sok elem (a szuper elemek) nem léteznek nem lehet megtalálni őket az egész világban sem mert mesterségesen állítják elő őket! Azaz természet ellenesek de még is léteznek! És még ott van azok az elemek amiket még nem hoztak létre ergo nem léteznek azaz természet ellenesek de még is létezni fognak

Ugyan úgy beszélhetünk az Anti anyagról is ami mondhatni az egyik legtermészet ellenesebb anyag a világon!

2020. ápr. 22. 11:09
 28/68 anonim ***** válasza:
96%

Utsó:

Gondolom olyanról sem hallottál még aki csonka családban nőtt fel mert elvesztette vagy válás miatt külön él/nem találkozik egyik vagy másik szülőjétől. Hogy van az, hogy ők is rendelkeznek ugyan azokkal a normákkal amiktől jó szülő válhat belőlük? Talán bizony mégsem csak a szüleinktől tanulunk minden viselkedésformát? Tudod ezt hívják úgy, hogy társadalom és társadalmi szocializácializálódás. A legjobb barátom kiskorában elvesztette az apukáját. Az édesanyja egyedül nevelte fel. Nem volt apaképe. Nem volt férfikép előtte. Megházasodott és egy csodálatos kislány apukája. elég jól rálátok az életükre és nála jobb apát még nem nagyon láttam. A kislánya imádja. Pedig nem volt apja aki megmondja neki, hogyan is kellene apásat játszani. Egyértelmű bizonyíték, hogy bukott az elméleted.

A másik dolgot megint nem érted.

" mert mesterségesen állítják elő őket! Azaz természet ellenesek de még is léteznek!"

Létrehozták, tehát része a valóságnak ezért természetes, hogy van. Mondhatod, hogy nem az de akkor nem természetes a szívátültetés, a lombikbébi program, a társadalom, a törvény, az iskolai oktatás, a mesterséges lélegeztetés a művészet meg kb semmi ami körülvesz. Épp ebben a pillanatban is egy mesterségesen előállított számítógépen egy mesterséges, ráadásul virtuális kommunikációs csatornán az interneten beszélünk. És ez nekünk TERMÉSZETES, mert ebben szocializálódtunk, a mindennapi életünk része.

Ugyanúgy természetesnek veszel olyan társadalmi vívmányokat mint a család, a haza, a nemzet. Pedig az sem természetes. Kialakult és elterjedt, mert az emberek közössége létrehozta és a valóságának részévé tette. De van ahol az a természetes, hogy a gyerekeket a törzs közösen neveli és nem is tudják kik a szüleik. Náluk a mi családi modellünk a természetellenes. Érted már?

2020. ápr. 22. 11:34
 29/68 anonim ***** válasza:
0%

Bukott elmélet...? Nos nem mondom én is nagyon sok ilyent ismerek akik csonka családban vannak mert meghalt az egyik szülő nem is arról beszéltem hogy valaki rossz apa lesz vagy sem latom ezt nem tudtad elolvasni vag y megérteni!!! Arról volt szo hogy sok olyan dolog van amit igy a gyerek nem fog tudni akárhogy akarod bemagyarázni ezek a tények! Járj utána én megtettem!

Az meg a masik hogy teljesen zagyvaságokat beszélsz! A társadalom pont hogy természetes mert maga az ember igy fejlődött ki nem társadalomban! Már jóval azelőtt hogy a homo sapiens sapiens megszületett volna! Ergo természetes! Meg a művészet nos figyelj olyan anyagokból hozták létre amik megtálalhatóak amiről én beszéltem az egy teljesen más szint amit latom hogy teljesen sötétség neked! Itt olyan anyagokról beszélünk amik nem léteznek maga a világegyetemben!!!!! A világ mindenségben!!! Mert ezek olyan anyagok amik nem létezhetnek de az ember még is megcsinálta!!! És vannak olyanok amiket még nem de tudjak hogy van! (Azaz lényegben schrodinger macskája... tudjak hogy van méreg és macska a dobozban mèg sem tudjak hogy él vagy sem a macska!) ugyan ugy lehet beszélni az elméleti fizikárol! A húr elmeletrol ahol a többi dimenzióban természet ellenes dolgok zajlanak (a mi világunk hoz képest)

Kicsit (nagyon) járj utána a dolgoknak...

2020. ápr. 22. 11:47
 30/68 anonim ***** válasza:
0%
Ja igen tuti hogy nem olvastad el amit írtam vagy csak nem tudtad értelmezni... azt is írtam hogy a felét a szülőktől a felét meg könyvekből (sulira gondoltam lényegében, és az ott levő emberekről)
2020. ápr. 22. 11:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!