Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénisz és környéke szőrtelenítése így? (Lent. )
Figyelt kérdés
Ollóval nagyon rövidre vágnám a heréken is, a péniszen és a környékén is.
De utána mivel kell folytatni? Eldobható borotva és borotvahab?
Aktív vagyok, a popsim úgyhagynám.
2020. ápr. 20. 19:05
1/5 anonim válasza:
Szia, utána minimum 3 pengés borotvát ajánlok és borotvahabot. :) A borotvazselé eltömíti a pengéket. A habot könnyebb kimosni a pengék közül. :) Lehetőleg fürdés / zuhanyzás közben vagy után csináld. :) 24f
2/5 A kérdező kommentje:
Másodiknak köszönöm.
Harmadikat senki nem kérdezte.
2020. ápr. 20. 19:57
3/5 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak akkor sehogy se. De, ha mégis akkor szőrtelenítő krémmel vagy gyantával. A borotva nem oda való. Befog tőle gyulladni.
Másrészt: ilyen stílussal inkább ásd el magad.
4/5 anonim válasza:
szia.én az arcomon is csak hajvágó géppel szedem le nullásra, mert a borotva után eléggé kipirosodik a bőröm, nem szeretem. Te is próbáld meg avval (persze fürdés után) mert kicsi az esély hogy az megvágjon. Remélem nekem nem harapod le a fejem :)
5/5 A kérdező kommentje:
Te értelmes választ adtál. Nincs okom harapni. :)
2020. ápr. 21. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!