Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány százalékának erogén zónája a méhszáj környéke?
Figyelt kérdés
2019. szept. 23. 08:19
1/7 anonim válasza:
Csak azoknak akik azt élvezik ha fáj
2/7 anonim válasza:
Sokaknak. Eddig volt 25-30 kapcsolatom. Egy sem volt aki ne élvezte volna ott az ingert. Csak az ingerlés mértékét kell jól megválasztani, mert el is lehet ezze szúrni a szexet. Van akit nagyon gyengéden és finoman, van kit durván kell megdugni.
3/7 anonim válasza:
Fura, én eddig csak olyan nővel találkoztam akinek minimum semleges volt, de inkább enyhén kellemetlen vagy akár fájdalmas is (42F)
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, ahhoz kéne akkora ami el tudna érni odáig.
5/7 anonim válasza:
Előző
A nőgyógyász a középső ujjával tapogatja ki a méhszájat.
6/7 anonim válasza:
A nok hany szazalekanak erogen zona a mellekvese?
7/7 anonim válasza:
#4 #5
A hüvely hossza is változó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!