Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy viszonyultok az olyan férfiakhoz, akik szeretik, ha análisan izgatják őket (de nem melegek vagy biszexuálisak)?
Volt egy pasim, aki párszor kérte, hogy ujjazzam meg a se gg lyukát szo pás közben.
Undor fog el, ha rágondolok.
En kicsit idegenkedek tole es engem szemely szerint abszolut nem izgat, tehat en nem csinalnam neki mert nem szeretnek mas hatsojaban nyulkalni se oda dugdozni dolgokat.
Ettol fuggetlenul elfogadom, ha vkit izgat, de ne eroltesse ram vagy oldja meg maganak. Es sztem a nok tobbsege igy van vele. Viszont ha a pasi dug meg analisan, az izgat.
Nekem ez az álompasi. Imádom csinálni, látni a pasi arcán ahogy élvezi, látni a testét ahogy magán kívűl van...húh
19L
Az első pár undorodóval közölném, hogy a pasiknak az a G pontja! Prosztata masszázsnak hívják és az egyik legnagyobb gyönyörforrásuk. Prűd tudatlan pcsák vagytok. A sexhez sem értetek... Az ilyenektől rohad ez a bolygó komolyan.
28 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!