Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor análisan maszturbálok egy picit véres lesz a segglyukam. Ez lehet baj?
F/L?
Biztos nem normális. Használsz elég síkosítót? Nekem anális szex közben sem vérzett soha, pedig elég nagy van páromnak. Szépen lassan kell tágítani, vegyél 3 méretű anál plugot, azzal kezd, sok sok síkosítóval.
??? Hetero csoportba mit jelent az anális maszturbáció?
De úgy egyébként is???
A másik, ha valakibe felmerül a kérdés, hogy a véres végbél gond-e vagy sem , ott nem igazán tudom, hogy lehet-e bármit mondani...
Ha mondjuk aranyered van, akkor lehet, hogy az összegyűlt vér, ami a bejárat után egy kis "zacskóban" gyűlik össze, kifakad. Ez a kis zacskó, erek sokassága, ami gyakori székrekedéstől, erőlködéstől egybenyílik és itt megakad némi vér. Ez a kis zacskó kakiláskor és ha erősen nyúlsz oda kiszakadhat. Nem biztos, hogy ez a bajod, de ha minden kakilás végén véres lesz a széklet felülete, akkor sanszos.
Bárhogy is, én nem vagyok orvos. Menj el egy proktológushoz és semmi pánik, nem fogja megemlíteni a masztidat, ha te nem teszed, csak segít, hogy egészséges lehess újra.
aranyér gyanús.
viszketni szokott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!