Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gondoltátok már úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltátok már úgy, hogy soha nem lesz senkitek és egyedül haltok meg?

Figyelt kérdés
2019. dec. 7. 19:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, tudatosan élek egyedül, mivel a melegek nagyrésze sajnos ösztönlény és csak a szex kell nekik, augusztusban ismertem meg egy hát inkább férfit, mint fiút :D és azt mondja nekem, hogy: "Azért nem lesz kapcsolata neki sem meg senkinek sem, mert a meleg világ ilyen" és mesélt korábbi storykat, aztán erre mondtam, hogy jó akkor köszönöm, én ebből nem kérek. :D

Nekem nem kell a szenvedés, meg nem csak szexet szeretnék és így egyedül vagyok. :)

2019. dec. 7. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11-es vagyok és még 17 éves tehát lehet keveset tapasztaltam, de nem tudom :D
2019. dec. 7. 23:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd változik 11-es, fiatal vagy még. És nem mindenki olyan, csak a 90%. xD De ettől függetlenül is lehet próbálkozni, ha az esélyt sem adod meg, akkor tényleg nem találsz senkit.
2019. dec. 8. 00:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es nem mindegyik olyan.

Én ismerek egy meleg párt akik évek óta együtt vannak, együtt is élnek már és lemerném fogadni hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb a párkapcsolatuk mint némely heterónak.

2019. dec. 8. 02:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A gondolatnak teremtő ereje van. Nem téríteni akarok, csak tudom, hogy amit az ember rendszeresen az agyában forgat, amit valóságnak gondol, akaratlanul is annak megfelelő dolgokat csinál és olyan dolgok történnek meg vele.

Vagyis a megoldás, ha nem az egyedüllét lebeg a szemed előtt, hanem az, hogy mint annyian mások, találkozol egy olyan valakivel, akivel egymást kerestétek eddig és boldogan éltek, amíg meg nem haltok.

ha meg lesz, azért írd ki azt is, most meg kezdj el optimista és teremtő gondolatokkal foglalkozni! :-)

2019. dec. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!