Voltatok már úgy hogy egyedül mentetek valahova és gondoltatok egy személyre csak tiszta fejjel nem akaratból és az pár perc múlva betopant?
Figyelt kérdés
Hát ma velem is megtörtént ez a fantasztikus érdekes eset, hát van egy lány aki nagyon szimpatikus nekem kb: látásból 2-3 éve ismerem de sose köszöntem még neki... Ő nem tudja ki vagyok az útobbi 1-1,5 évbe néztem ki hogy megszólítom össze jövök vele stb. De mindig változik az akaratom élőbe nehéz stb...
Na szóval mikor már én következtem a dokinál előrébb is ültem... egy asszonyka ült a széksor végén köztünk volt még 2 hely és arra gondoltam bár itt ülne velem fanni is és pár perc múlva elment a búsz amivel jött és szintén 2-3perc és betopant... De annyira meglepődtem hogy ő az és van ilyen hogy rá se mertem nézni sokáig... mostanában szoktak lenni ilyen furra megérzéseim
2014. szept. 16. 20:14
2/5 anonim válasza:
Volt már ilyen, több ember esetében is.
3/5 anonim válasza:
Állandóan ez van, csak a betoppan része nem jött még össze...
5/5 anonim válasza:
Egyszer a retkedék kémia tanárról beszéltünk, és mondtam, hogy nehogy idejöjjön, mert még meghallja. Elnéztünk a villamosmegálló másik részére és ott volt. Addig a közelben sem volt. Akkor ijedtünk meg egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!