Gondoltatok már arra hogy ha egyedül/kevesebben járnátok iskolába akkor jobban tanulnátok?
Ma belegondoltam hogy rengeteg téren befolyásol engem a társaság.Például mozgás,viselkedés,beszéd...stb
Vannak órák ahol kérdez valamit a tanár az osztálytól,és inkább csendben maradok ,még ha tudom is.
Jó most lehet hozzájárul az én rengeteg agybajom,és lehet hogy logikus hogy ha kevesebben járnának iskolába,mindenki jobb tanuló lenne.
Van is egy csoportom,ahol nagyon kevesen vagyunk,nem dumál bele senki az órába,és jól haladunk az anyaggal.
Persze az iskolához hozzátartozik a szocializálódás és mondhatni a legtöbb fiatalt ott lehet felkészíteni az együttműködésre stb.
Hogyan lehetne kiküszöbölni ezt a problémát?Próbáljam meg ne látni az embereket?
Vojzi,félelmetes amit írtál,hogy leesett az érettségiző diákok száma :(..
Tudom,persze a tanár szerintem is fontos,hiszen rengeteg olyan tanárom van aki nem hisz bennem,letoj ,elhanyagol,és úgy is teljesítek az órán...Persze nekem kell az anyagot megtanulni,de azért jól esne egy kis törődés :D.
Agnes Gereb,
Engem elfogadnak a barátaim szorgalmasan,lehet félreértetted amit írtam,de azért köszönöm a kedves választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!