Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, orális szexnél hova szeretitek a spermát engedni? Direkt a nyelőcsőbe, szádba, arcodra?
Figyelt kérdés
Én azt is élvezem amikor mélyen a nyelőcsövembe megy a nedű, de azt hiszem ebben kisebbségben vagyok. :) Szerintetek?2019. nov. 24. 21:04
4/24 anonim válasza:
Én szájba szeretek élvezni, de ha a partner le tudja mélytorkozni a szerszámom, akkor mehet a nyelőcsőbe is.
26F
5/24 anonim válasza:
Ha engedi akkor minel mélyebbre,de ha nem a szajaba kéri akkor lány a mellére szeretek élvezni;)
6/24 anonim válasza:
En szeretem az oralus szexet a mellszexel összekötni:D
Ha eleg nagy melle vana lánynak,akkor a szajába élvezek miközbem a melleit dugom,marha jó érzés...csak sajnos kevés lány van aki szereti így:/
7/24 anonim válasza:
Nabammeg nem néztem kategóriát,bocsi😅
8/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket! A heterókat is. :)
Habár lehet hogy pontatlanul fogalmaztam, mert az érdekelne, hogy a fiúk hova szeretik kapni.
2019. nov. 25. 00:01
9/24 anonim válasza:
Szájba. De az a legjobb, ha előtte vagy utána pisit is kapok.
10/24 anonim válasza:
Èn szájba szeretem kapni, mert szeretem a spermát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!