Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuális emberek miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális emberek miért nem mennek ki az utcára?

Figyelt kérdés

Azt mondják a férfiak 5%-a meleg ez nagyon sok ember Magyarországon kb 100 ezer meleg férfi él de én még soha nem láttam egyszer sem Budapesten vagy a nagyobb városokban meleg párt vagy leszbikus párt kézen fogva sétálni viszont egy fiút és egy lányt kézen fogva sétálni mindig ha kell ha nem láttok mindenhol.

Mindenhol csak hetero párok de homoszexuális pár egy se ilyenkor megfordul a fejemben az hogy vajon homoszexuálisok egyáltalán léteznek-e tényleg mert én élőben még soha nem láttam.

2019. okt. 13. 00:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

A homoszexuális emberek is kimennek az utcára, csak Magyarországon még 2019-Ben is bűn homoszexuálisnak lenni. Ezért nem látsz kézen fogva ballagó meleg párokat. El akarják kerülni a beszólásokat, az esetleges bántalmazást.

7 éve élek Németországban, itt a belvárosban napi szinten látok melegeket kézen fogva.

2019. okt. 13. 00:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne leteznenek.. Pesten azert ismerek parat
2019. okt. 13. 00:41
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Léteznek, csak a legtöbben próbálják eltakarni ezt, mert manapság Magyarországon az a trendi hogy ítéljünk el mindenkit aki nem olyan mint a "tökéletes" sablon. Ha egy fiú pár megfogja nyílvánosan egymás kezét az utcán akkor az hogy ferde szemek sokasága szegeződik rájuk alap, ezt esetleg kiegészíti néhány "Köcsög b*zik!" vagy "Dögöljetek meg!" kiáltás is.

És ami a legfurcsább, hogy sokan azt mondják, hogy a fiú melegek rosszak és elítélendőek, míg a leszbikusok nem, ők teljesen elfogadhatóak és sok esetben izgatónak is találják...

2019. okt. 13. 01:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam a városunkban két huszonéves srácot kézenfogva sétálni.
2019. okt. 13. 04:08
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
A huszonévesek max. a kocsmában fogják meg egymás kezét, de ők inkább "szesztestvérek" ilyet én még ebben az országban nem láttam.. Még szerintem vagy 30 évet várni kell erre, bár nekem annyi időm erre nem lesz .
2019. okt. 13. 08:34
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
Én egyszer Debrecenben láttam két srácot, akik szerintem melegek voltak. Ültek a padon, az egyik mobilozott, a másik és közben az egyik kezével a másik srácot átkarolta a válla felett, és simogatta hátulról a haját. Jól megnéztem, mert nem akartam elhinni, hogy melegek, és így felvállalják. Magyarországon többször nem láttam melegeket, még Budapesten sem. Egyszer viszont Svájcban egy nagyváros pályaudvarán láttam egy meleg párt csókolózni, máskor pedig egy németországi közepes méretű városban láttam kézen fogva sétálni két srácot. De én úgy vettem észre, hogy még Nyugat-Európában is inkább csak a nagyobb városokban látni melegeket az utcán, falvakban ott sem jellemző.
2019. okt. 13. 09:14
 7/14 anonim ***** válasza:
98%
Kimennek az utcára - de nem fogják kiírni a homlokukra nagy betűkkel a szexuális identitásukat, illetve ahogy fent is leírták el akarják kerülni a szóbeli, vagy nem csak szóbeli inzultusokat.
2019. okt. 13. 09:46
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Mert az emberek többsège kirekeszti öket.

Többsège!

Ezèrt nem lâtsz olyan sok homot kèzenfogva mert fèlnek a beszòlásoktòl, egyebektöl stb...

2019. okt. 13. 10:37
 9/14 anonim ***** válasza:
97%

Pedig sok ilyen pár van, viszont nem járnak kézenfogva az utcán, és nem néznek ki full melegeknek, hanem úgy látod mintha két barát sétálna.

Nudista strandra járok, ismerek rengeteg meleg párt, és ott még a csajok is csodálkoztak rajtuk, hogy melegek :)

2019. okt. 13. 11:26
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

Azért vannak ilyen naív elképzelésid a homoszexuálisokról, mert nem ismered őket. De könnyen előfordulhat, hogy az ismerőeid körében is vannak, csak éppen nem kötik a te orrodra, milyen irányú a szexualitásuk.

Ők ugyanúgy járnak dolgozni, vásárolni, szórakozni vagy sportolni, mint bárki más.

Micsoda naív elképzelés az, hogy "nem mennek ki az utcára"?

Csak éppen nem állnak oda csókolózni vagy feltűnően viselkedni egy tér vagy utca kellős közepén.

Egyébként pontosan olyan életet élnek, mint mások.

Nyugaton élek, itt megengedett két férfi vagy két nő összeházasodása, de még házaspárként is tapintatosan viselkednek. Legalábbis a nagyobb részük.

2019. okt. 13. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!