Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuális emberek miért nem mennek ki az utcára?
Azt mondják a férfiak 5%-a meleg ez nagyon sok ember Magyarországon kb 100 ezer meleg férfi él de én még soha nem láttam egyszer sem Budapesten vagy a nagyobb városokban meleg párt vagy leszbikus párt kézen fogva sétálni viszont egy fiút és egy lányt kézen fogva sétálni mindig ha kell ha nem láttok mindenhol.
Mindenhol csak hetero párok de homoszexuális pár egy se ilyenkor megfordul a fejemben az hogy vajon homoszexuálisok egyáltalán léteznek-e tényleg mert én élőben még soha nem láttam.
Pontosan ugyanolyan életet élnek mint máshogy?
Azt nem hiszem hiszen most mondtátok hogy nem mernek csókolózni a utcán vagy pl strandon nem mernek kézenfogva sétálni.
Ez olyan mintha nekik nem lenne joguk ezt csinálni pedig a hetero pároktól már hányingert lehet kapni amikor nyalják falják egymást egy strandon a medencében ha nekik lehet és nem szól rájuk senki akkor a melegeknek miért nem lehet?
Nekik nincs joguk hozzá?
Na akkor mégsem élhetnek teljes szerelmi életet csak korlátozott szerelmi életet élhetnek.
"Azt nem hiszem hiszen most mondtátok hogy nem mernek csókolózni a utcán vagy pl strandon nem mernek kézenfogva sétálni."
Mondjuk én pont lesz-rom, hogy valakinek tetszik-e vagy sem ha kézenfogva megyünk az utcán vagy csókolózunk, viszont szerintem ez magánügy.
Engem is zavar mikor a tinik meg a felnőtt hetero párok szétnyalják egymást a nyílt utcán, mondjuk volt már arra példa, hogy előttük megcsókoltam a párom, csak azért, hogy vegyék észre magukat, hogy ez nem utcára való.
És nem vagyok homofób, én is meleg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!