Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok szopni?
" A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de nekem elég fura és idegen."
Pont ezért akarsz, mert ismeretlen és az emberi kiváncsiság az ismeretlent kutatja. Ma se lennénk emberek, ha nem lennénk kiváncsiak a furára és idegenre. Egy férfi számára, ami kívánságot leírtál, az a közgondolkodás szerint általában tabu, amit a legtöbb férfi nem ismer meg soha életében. Te sem biztos, hogy megismered, megtapasztalod, mert ahhoz át kell lépni társadalmi tabukon és saját gátlásaidon is. Ilyenkor az ember azon is elgondolkodik, hogy önmaga hogyan fog megváltozni egy adott élmény hatására. Persze a kérdés ill. az elképzelt szituáció elég elméleti, ugyanis az emberek közti ilyen intim kapcsolatok nem találomra jönnek létre, hanem meg kell lenni valamiféle bizalomnak, vonzalomnak, vonzódásnak, hiszen még a fogorvos megjelenése, beszéde, gesztusai is befolyásolják, hogy mennyire rettegünk a fogorvosi székben, miközben az orvos a szájunkban matat és a képünkbe fújja fokhagyma illatú lehelletét.
Bocs, véletlenül küldésre nyomtam :)
Szóval,
Nem normális dolog? Bakker, 21. században élünk, nem a sötét középkorban. A homoszexualitással ma már kezdenek egyre elfogadóbbak lenni az emberek. Igaz, itthon még mindig sok nagyszájú idióta homofób ember van, de szokták mondani, hogy 50 évvel le vagyunk maradva. :) Miért lenne abnormális, hogy kívánod a pélót is? Attól nem vagy se rosszabb, se jobb, mint a többi ember. Ha ki akarod próbálni megint pasival, rajta. Éld az életed. Senki másra nem tartozik ez. És nem vagy kevesebb ember attól, hogy bejönnek a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!